Tavoita kohdentamalla

Haluatko tavoittaa puutarhan hoidosta kiinnostuneet vai alueen autoilevat ihmiset?

Hillan mainospaikat tarjoavat joustavuutta ja tehokkuutta mainontaan, olipa tavoitteesi sitten bränditunnettuuden kasvattaminen tai uusien asiakkaiden tavoittaminen. Autamme sinua löytämään oikeat kanavat viestisi välittämiseen tehokkaasti.

Tunnemme lukijamme, mikä auttaa meitä tarjoamaan sinulle oikeat kanavat tarpeesi mukaan.

Tavoita oikeassa mediassa

Kohdentamalla viestisi oikeaan mediaan, saat viestisi läpi maantieteellisesti juuri heille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita alueesta, sen elinvoimasta tai tapahtumista. Voit valita kohdennukseksi useita medioita, kuten esimerkiksi Lappipaketin, jolloin mainoksesi tavoittaa lukijat kaikissa Hillan Lapin alueen lehdissä.

Kampanja voidaan ajastaa näkymään myös vain tiettyinä kellonaikoina tai viikonpäivinä. Suosittelemme lähtökohtaisesti näkyvyyttä kaikissa eri päätelaitteissa (tietokone, tabletti ja mobiili), mutta myyjämme auttavat mielellään räätälöimään juuri sinulle tehokkaan kampanjatoteutuksen.

Yleisökohdentaminen

Tarjoamme mainostajille monipuolisia kohdentamisen vaihtoehtoja halutun kohderyhmän tavoittamiseksi. Kohdentamalla saat viestisi läpi tehokkaasti juuri heille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita yrityksestäsi ja tuotteestasi.

Hillan medioissa hyödynnämme kohdentamisessa Relevant Data Audience -segmenttejä, joiden kautta mainontasi voidaan kohdentaa esimerkiksi demografioiden, kiinnostuksen kohteiden tai ostoaikeiden mukaan.

Kohdennuslisä on display-kampanjoissa +2 € / CPM ja B2B segmenteissä + 4 € / CPM. Lisä veloitetaan jokaisesta kohdennuksesta erikseen.

Yleisimpiä käytettyjä segmenttejä ovat demografiatiedot, kuten ikä, sukupuoli, koulutus, asumismuoto, lapsiperheet, lapsettomat pariskunnat, BtoB.

Näiden lisäksi segmentoimme kiinnostuksen kohteita, kuten autoilu, koti ja asuminen, matkailu, muoti & kauneus, perhe ja vanhemmuus, ruoka ja juoma, talous, teknologia, terveys ja hyvinvointi, työ & ura, urheilu sekä erilaiset näihin liittyvät ostoaikeet

Kysy lisää, rakennamme juuri sinun tarpeillesi sopivan kampanjakohdennuksen.

Lue lisää segmenteistä >

Millaisia ovat lukijamme

Jos haluat esimerkiksi mainostaa puutarhatuotteita tai -palveluita, voit hyödyntää alueellisia tai paikallisia lehtiä, joissa on ajankohtaan sopivia uutisia, puutarhanhoitoon keskittyviä osioita tai liitteitä. Kiinnostava sisältö mainoksesi ympärillä tehostaa viestisi näkyvyyttä ja vaikuttavuutta, sillä lukijat ovat jo valmiiksi kiinnostuneita puutarha-aiheista.

Tutustu erilaisiin kohderyhmiimme:

Rekrytointi

Tavoita tehokkaasti uusista työpaikoista kiinnostuneet työnhakijat. Monipuoliset näkyvyysratkaisumme ovat saatavilla niin printti- kuin digialustoilla. 

Mainosliitteet ja erikoiskampanjat

Lue tästä, kuinka voit toteuttaa tiettyjä kohderyhmiä tavoittavan kampanjan erikoislehdessä tai jopa valmistuttaa oman asiakaslehden, joka tavoittaa kohderyhmäsi heitä kiinnostavien teemojen parissa.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tervetuloa palveltavaksi

Keskeinen tavoitteemme on auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan konkreettisia tuloksia tehokkaan ja kohdennetun monikanavaisen mainonnan ja markkinoinnin avulla.