Koti, asuminen ja puutarha

Kevään aikana erityisesti sisustamisen, rakentamisen ja remontoinnin aiheet näkyvät julkaisuissamme ja niiden verkkosivustoilla. Julkaisemme myös erillisiä teemoja, joiden aikataulut voit katsoa sivun alahelmasta.

Ajankohtaisen aiheen myötä sekä teemoissa tarjoamme sinulle oikeaa kohderyhmää kiinnostavan sisällön yhteydessä! Markkinoimme päivittäin teemojemme sisältöjä ja ohjaamme kuluttajia juttujen ja mainosten pariin.

Sisältömarkkinointi tarjoaa sisustajille ja rakentajille inspiraatiota kuvien ja tarinoiden avulla laajemmin kuin perinteinen mainonta. Videoilla voit tarjota ohjeita remontoijalle sekä esimerkkejä kodin, mökin tai pihan muutoksista.

Näy siellä, missä asiakkaasi ovat!

Painetun lehden mainonta kiinnostaa sisustajia ja rakentajia!

Ongelma:
Haluan tavoittaa helposti ja kattavasti oman alueen ostovoimaisen ja ‑haluisen kohderyhmän.
Ratkaisu:
Julkaisumme tavoittavat kattavasti oman alueensa kuluttajat. Hillan luotettujen sisältöjen matkassa mainoksesi saa ansaitsemansa huomioarvon. Voit valita kohdentavasi viestisi ihan oman toiminta-alueesi ytimeen tai laajemmin koko Hilla-alueelle, jossa on 263 000 omakoti- tai paritaloa. 

Ongelma:
Kokeilin laittaa mainokseni someen, mutta ei sieltä mitään tullut.
Ratkaisu:
Hillan kanavissa valitset itse, milloin haluat näkyä. Lisäksi saat viestisi oikeaan kontekstiin oikeana ajankohtana. Tiedät missä näyt, sillä Hillan luotetut mediaympäristöt lisäävät mainoksesi huomioarvoa. 

Ongelma:
Missä julkaisussa ja milloin minun sitten kannattaa mainostaa?
Ratkaisu:
Olemme rakentaneet avuksesi valmiit ratkaisut, joilla tavoitat sisustamisesta, remontoinnista, rakentamisesta ja puutarhasta kiinnostuneet ihmiset mahdollisimman laajasti.

Ongelma:
Eihän paperilehteä lue kuin mummot.
Ratkaisu:
Myymme teemoihin ratkaisuja, joissa on mukana sekä printti- että diginäkyvyys. Tällöin mainoksesi tavoittaa ajasta ja paikasta riippumatta kaikki kodista ja asumisesta kiinnostuneet. Muistathan, että eläkeläiset ovat varsin ostovoimainen ikäluokka, jolla on aikaa ja tarvetta peruskorjata omaa kotiaan tai mökkiään. 

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tervetuloa palveltavaksi

Keskeinen tavoitteemme on auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan konkreettisia tuloksia tehokkaan ja kohdennetun monikanavaisen mainonnan ja markkinoinnin avulla.