Tavoita tehokkaasti digitaalisesti

Digitaalisissa palveluissamme julkaisuja luetaan pitkin päivää ja useamman kerran päivässä, jolloin mainoksesi tavoittaa aktiiviset kuluttajat luotetussa uutisympäristössä. Tämä lisää mainoksesi huomioarvoa ja luotettavuutta.

Asiantuntijamme auttavat sinua luomaan juuri oikeat mainosratkaisut kaikkiin digitaalisiin kanaviimme.

Näin voimme auttaa sinua

Tarjoamme lukuisia digitaalisia mainosratkaisuja display-mainonnasta näköislehden välisivumainontaan. Tavoita asiakkaitasi lisäksi tien päällä ulkomainosverkostollamme tai koukuta natiivien kiinnostavilla tarinoilla.

Bannerit

Display-mainonnassa kampanja suunnitellaan halutun mainosnäyttömäärän pohjalta. Kampanja voi kestää päivistä useisiin viikkoihin.

Välisivumainonta

Näköislehden välisivumainos voi olla esimerkiksi kuva tai video, mutta se voi olla myös natiiviartikkeli tai monisivuinen selattava liite.

Somenostot

Kotoisin täältä -palvelumme avulla nostat somepäivityksesi Facebookista tai Instagramista lukijoidemme ja asiakkaidesi nähtäville.

Ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta tarjoaa näkyvyyttä vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla sekä kaupunkien ja taajamien keskustoissa.

Rekrymainonta

Tavoita alueesi työnhakijat. Tehokkaita mainospaikkoja on saatavilla niin printti- kuin digialustoilla. Lisänäkyvyyttä tarjoamme kumppaniverkostomme avulla.

Natiivit

Natiivimainonta on hyvä tapa kertoa tuotteistasi ja palveluistasi enemmän kuin banneri-mainonnalla.

Lounastori

Lounastori on tehokas ratkaisu saada ravintolasi lounaslistat kaikkien tietoisuuteen.

RegiOnline

Digitaalinen vertaiskauppapaikka tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa aktiivinen, sitoutunut ja kasvava kohderyhmä.

Kohdentaminen

Haluatko tavoittaa puutarhan hoidosta kiinnostuneet vai alueen autoilevat ihmiset?

Hillan mainospaikat tarjoavat joustavuutta ja tehokkuutta mainontaan, olipa tavoitteesi sitten bränditunnettuuden kasvattaminen tai uusien asiakkaiden tavoittaminen. 

Ohjeet

Digimainonta

Digituotteiden aineisto-ohjeet tarjoavat selkeät ohjeistukset digitaalisten mainosten luomiseen. Löydät täältä kaiken tarvittavan tiedon formaateista, resoluutioista ja tiedostokoko-rajoituksista, jotta mainoksesi näyttää parhaalta mahdollisella tavalla kaikissa digitaalisissa alustoissa.

Ulkomainostaulut

Ulkomainostaulujen aineisto-ohjeet keskittyvät visuaalisen ilmeen tehostamiseen suurissa formaateissa. Täältä löydät ohjeet kuvien resoluutiosta, fonttikokoista ja väreistä, jotka varmistavat, että mainoksesi herättää huomiota ja välittää viestisi tehokkaasti ulkomainonnan avulla.

24 h

Ota yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä olevan yhteydenottolomakkeen. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan aloita tehokas mainontamatkasi meidän kanssamme jo tänään!

Titta Toivanen

Myyntiryhmän päällikkö

+358 40 7511 749

Tarja Kähkönen

Myyntiryhmän päällikkö

+358 50 3789 832

Joachim Kåla

Myyntiryhmän päällikkö

+358 45 1105 132

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.