RegiOnline

Regionline on digitaalinen vertaiskauppapaikka, jossa yksityishenkilöt voivat myydä, ostaa ja vuokrata tuotteita. Aiemmin Hillan Keskipohjanmaan alueen lehtien verkkosivujen kautta toiminut palvelu uudistettiin talvella 2023, ja samalla se irrotettiin itsenäiseksi alustakseen osoitteeseen www.regionline.fi

Regionlinen tavoitteena on tarjota käyttäjilleen helppo ja turvallinen kaupankäyntikokemus paikallisesti.  Mainostajille se puolestaan tarjoaa uuden näkyvyyskanavan Hillan verkostossa, ja mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmänsä tehokkaasti esimerkiksi sijaintiin tai kiinnostuksenkohteisiin perustuen. 

Regionlinella on Keskipohjanmaalla vakiintunut asema yhtenä käytetyimmistä kauppapaikoista, ja uudistuksen myötä tavoitteena on laajentaa markkinaa myös muualle Suomeen, alkaen Hillan vaikutusalueista Kainuussa ja pohjoisessa.

Miksi kannattaa mainostaa Regionlinessa?

  • Kierrätyksen ja vastuullisuuden merkitys ihmisten kulutusvalinnoissa ja arvomaailmassa ovat jatkuvasti kasvavia trendejä 
  • Suomessa vertaisverkkokauppojen suosio on kasvanut huimasti viime vuosina, ja kasvun odotetaan jatkuvan edelleen. Euroopassa vertaisverkkokaupan vuosittainen kasvuodotus on jopa 17 %. 
  • RegiOnline tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa aktiivinen, sitoutunut ja jatkuvasti kasvava kohderyhmä kontekstissa, jossa painottuvat erityisesti vastuullisuus ja kestävät valinnat.
24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.