Ratkaisumme

Mainosratkaisumme yhdistävät tehokkaasti digitaalisen ja perinteisen mainonnan uutismediassa sekä innovatiivisen digitaalisen ulkomainonnan.

Monikanavainen mainonta takaa laajan kattavuuden juuri sinun kohderyhmällesi varmistaen parhaan mahdollisen näkyvyyden ja vaikuttavuuden mainoskampanjallesi.

Hillan mediat

Mediaympäristömme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yrityksellesi erottua ja kasvaa. Meidän kauttamme tavoitat asiakkaat, jotka ovat valinneet meidät luotettavuuden ja laadun vuoksi. He eivät ainoastaan lue sisältöjämme, vaan myös kokevat mainoksesi luontevaksi osaksi päivittäistä lukukokemustaan.

Tiedämme, että menestyksekäs mainonta ei ole vain näkyvyyttä – se on oikean yleisön tavoittamista oikeassa yhteydessä. Tilattujen medioidemme lukijakunta on sitoutunutta ja aktiivista, mikä tarkoittaa, että mainoksesi ei vain näy, vaan se myös puhuttelee. Kaupunkimedioidemme avulla saat aina kattavan peiton alueellisesti.

Tarjoamme monikanavaisia mainosratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Oli kyseessä sitten digitaalinen näkyvyys tai perinteisempi printtimainonta, yhdistämme luovuuden ja tarkan kohdennuksen auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Lisäksi asiantuntijatiimimme on aina valmiina tukemaan sinua tarjoamalla räätälöityjä markkinointipalveluita, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja menestystä.

Tavoita kohdentamalla

Olipa kohderyhmäsi nuoret aikuiset, perheet, työnhakijat tai rakentamista suunnittelevat, pystymme auttamaan sinua tavoittamaan heidät tehokkaasti.

Täältä löydät räätälöityjä mainosratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri kohderyhmien odotuksia ja kiinnostuksen kohteita.

Anna tarinoiden puhua puolestasi

Sisältömarkkinointi uutismedian kanavissa tarjoaa mainostajille mahdollisuuden syventää ja monipuolistaa mainossisältöjä tuottamalla laadukasta, informatiivista ja kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä.

Sisältömarkkinointi mainostamisen muotona vahvistaa brändin asemaa ja rakentaa asiakkaiden luottamusta. Samalla se tarjoaa arvokasta dataa ja analytiikkaa jatkuvan kehityksen tueksi.

Monikanavainen mainonta

Valitse sopivin kokonaisuus, joka vastaa yrityksesi tavoitteita ja budjettia – olipa kyse laaja-alaisesta kampanjasta tai kohdennetusta mainonnasta tietylle kohderyhmälle tai alueelle. Tarjoamme entisestä kattavammin valmiita kokonaisratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja brändin rakentamista. Voit kysyä näistä jo nyt omalta mediamyyjältäsi.

Tervetuloa palveltavaksi

Keskeinen tavoitteemme on auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan konkreettisia tuloksia tehokkaan ja kohdennetun monikanavaisen mainonnan ja markkinoinnin avulla.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.