Saariselän Sanomat

Saariselän Sanomat on matkailulehti, joka esittelee Saariselän lähialueiden tapahtumat ja matka- sekä luontokohteet. Lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa, jokaiseen sesonkiin. Syksyllä lehti julkaistaan myös englanniksi. Lehteä saa maksutta lehtitelineistä Vuotsosta Nuorgamiin tai sen voi halutessaan tilata paperi- tai verkkolehtenä.

Tutustu lukijoihimme

Tutustu lukijoihimme

Saariselän Sanomia lukevat alueelle matkustavat turistit, sillä lehti on jaossa alueen keskeisimmillä matkailupaikoissa. Tämän lisäksi sillä on myös vakiintunut lukijakunta Saariselän alueeseen rakastuneita, sillä lehteä voi myös tilata muualle Suomeen.

15 000 – 18 000

Lehden painosmäärä

saariselansanomat.fi

3 800

istuntoa viikossa

2 000

uniikkia kävijää viikossa

70 %

lukijoista lukee lehteä puhelimella

Julkaiseminen ja aineistoaikataulu

Julkaiseminen ja aineistoaikataulu

Saariselän Sanomat julkaistaan neljä kertaa vuodessa suomeksi ja kerran vuodessa englanniksi.

Julkaisuaikataulu vuonna 2024

Keväthanget: 14. helmikuuta (aineistot 31.1.)
Kesä: 12. kesäkuuta (aineistot 3.6.)
Ruska: 28. elokuuta (aineistot 16.8.)
Saariselkä News (englanniksi) 30. lokakuuta (aineistot 17.10.)
Ensilumi: 6. marraskuuta (aineistot 24.10.)


Lehden jakelu: Saatavana maksutta matkailualueella: Vuotso-Tankavaara-Kiilopää-Saariselkä-Ivalo-Inari-Utsjoki-Nuorgam. Tilauksesta muualle Suomeen.

Mainosaineistot aineistolinkillä tai aineistot@saariselansanomat.fi

Digitaalinen markkinointi

Bannerimainonta uutismedioiden sivustoilla yhdistää digitaalisen mainonnan tehokkuuden ja uutismedian luotettavuuden.

Kun mainostat näissä kanavissa, hyödynnät uutismedioiden arvostettua asemaa ja uskottavuutta. Tämä luo mainoksillesi vahvan perustan, sillä ne nähdään osana luotettavaa ja arvostettua sisältöä.

Rikastamme automaattisesti yli 50 000 näytön kampanjoita ohjaamalla 10 % näytöistä vertaisverkkokauppa RegiOnlinen palveluun Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueen julkaisuissa. Myös muiden alueiden julkaisuissa voit täydentää omaa kampanjaasi, jolloin kampanjasi tavoittaa laajemman kohderyhmän, jossa painottuvat erityisesti vastuullisuus ja kestävät valinnat. Lue lisää RegiOnlinesta >

Painettu lehti

Painettu uutislehti tarjoaa mainostajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa kiinnostunut ja sitoutunut yleisö.

Lehdessä mainostaminen yhdistää perinteisen median luotettavuuden ja tarkan kohdennetun näkyvyyden, mikä vahvistaa brändisi asemaa ja viestisi uskottavuutta.

Lukijat ovat kiinnostuneita paikallisista aiheista, mikä tarjoaa mainostajille ihanteellisen ympäristön viestiensä välittämiseksi.

Anna tarinoiden puhua puolestasi

Sisältömarkkinointi uutismedian kanavissa tarjoaa mainostajille mahdollisuuden syventää ja monipuolistaa mainossisältöjä tuottamalla laadukasta, informatiivista ja kohderyhmää puhuttelevaa sisältöä.

Sisältömarkkinointi mainostamisen muotona vahvistaa brändin asemaa ja rakentaa asiakkaiden luottamusta. Samalla se tarjoaa arvokasta dataa ja analytiikkaa jatkuvan kehityksen tueksi.

Ota yhteyttä

Nita Lahnalampi

Myyntipäällikkö

+358 40 9627 066


Yhteydenotot mediamyyntiin puhelimitse ja sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Täydennä näkyvyyttä näillä ratkaisuilla

Kulta-Lapin Kesä

Kulta-Lapin Kesä on matkailulehti, joka esittelee Lapin kesän kauneudet matkailijoille. Lehti ilmestyy kerran vuodessa ja tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa matkailijat Lapin kesäkohteissa.

Tavoittavuus: 25 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Saariselän Sanomat

Saariselän Sanomat on matkailulehti, joka esittelee Saariselän lähialueiden tapahtumat ja matka- sekä luontokohteet. Lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa, jokaiseen sesonkiin….

Tavoittavuus: 10 000 – 15 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Sompio

Sompio on Sodankylän paikallislehti. Sen avulla lukija pysyy parhaiten perillä Sydän-Lapin ajankohtaisista asioista, ihmisistä ja ilmiöistä. Kerran viikossa ilmestyvä lehti tarjoaa monipuolisesti näkökulmia, tilaa keskustelulle ja haluaa osaltaan tukea alueen elinvoimaisuutta.

Tavoittavuus: 7 000 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Lue myös nämä