Hillan verkkopalvelut tavoittavat laajan yleisön

Digissä julkaisuja luetaan pitkin päivää ja useamman kerran päivässä, joten mainoksesi tavoittaa aktiiviset kuluttajat luotetussa ympäristössä. Tämä lisää mainoksesi huomioarvoa ja luotettavuutta.

Autamme mielellämme suunnittelemaan tehokkaat ratkaisut niin mobiiliin kuin desktopiin. Mainostajana tavoitat niin nykyiset kuin myös potentiaaliset asiakkaasi nopeasti verkossa ja ohjaat heidät suoraan omiin kanaviisi.

Millaisia ovat digitaalisten lehtiemme lukijat?

Tavoittavuus

3-4 miljoona

sivulatausta viikossa

miljoona

istuntoa viikossa

84 %

pitää lehteä luotettavana

93 %

saa tietoa paikallisista tapahtumista ja asioista lehdistä

64 %

saa lehdestä ideoita lähteä ostoksille, tapahtumiin, ulos syömään jne.

45 %

pitää mainontaa medioissamme kiinnostavana

Digilukijoitamme kiinnostaa

42 %

Rakentaminen ja remontointi

39 %

Ruoanlaitto ja leivonta

35 %

Kotimaan matkailu

30 %

Autot ja moottoriajoneuvot

30 %

Puutarhanhoito ja kasvit

Digimainospaikat ja -muodot

Maksiparaati
Desktop: 980 x 552 px
Mobiili: 300 x 600 px
Paraati
Desktop: 980 x 400 px
Mobiili: 300 x 300 px
Pystyparaati
Desktop ja mobiili: 300 x 600 px
Jättiboksi
Desktop: 468 x 400 px
Mobiili: 300 x 300 px
Digietusivu
Desktop ja mobiili: 600 x 700 px
Digikokosivu
Desktop: 620 x 891 px
Mobiili: 300 x 600 px
Boksi 1-3
Desktop ja mobiili: 300 x 250 px
Tikkeri
Desktop ja mobiili: 300 x 200
Tutustu bannerien mainospaikkoihin havainnekuvien avulla
Tavoita oikeassa mediassa

Tavoita oikeassa mediassa

Kohdentamalla viestisi oikeaan mediaan, saat viestisi läpi maantieteellisesti juuri heille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita alueesta, sen elinvoimasta tai tapahtumista. Voit valita kohdennukseksi useita medioita, kuten esimerkiksi Lappipaketin, jolloin mainoksesi tavoittaa lukijat kaikissa Hillan Lapin alueen lehdissä.

Kampanja voidaan ajastaa näkymään myös vain tiettyinä kellonaikoina tai viikonpäivinä. Suosittelemme lähtökohtaisesti näkyvyyttä kaikissa eri päätelaitteissa (tietokone, tabletti ja mobiili), mutta myyjämme auttavat mielellään räätälöimään juuri sinulle tehokkaan kampanjatoteutuksen.

RegiOnline

RegiOnline on digitaalinen vertaiskauppapaikka, jossa yksityishenkilöt voivat myydä, ostaa ja vuokrata tuotteita.

RegiOnline tarjoaa käyttäjilleen helpon ja turvallisen kaupankäyntikokemuksen paikallisesti.

Mainostajille se tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmänsä tehokkaasti esimerkiksi sijaintiin tai kiinnostuksenkohteisiin perustuen. 

Rikastamme automaattisesti yli 50 000 näytön kampanjoita ohjaamalla 10 % näytöistä vertaisverkkokauppa RegiOnlinen palveluun Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueen julkaisuissa. Myös muiden alueiden julkaisuissa voit täydentää omaa kampanjaasi, jolloin kampanjasi tavoittaa laajemman kohderyhmän, jossa painottuvat erityisesti vastuullisuus ja kestävät valinnat. Lue lisää RegiOnlinesta >

Jopox

Tavoita harrastajat, urheilevat perheet ja seuravaikuttajat!

Jopoxia käyttää jo yli 250 urheiluseuraa. Teemme seuratoiminnasta helpompaa kymmenille tuhansille ihmisille ja heidän läheisilleen, jotka toimivat ja harrastavat suomalaisissa urheiluseuroissa.

Varmista näkyvyytesi urheiluyhteisössä ja osta mainostila näiden kaikkien harrastajien ja urheilevien perheiden arjesta Jopox+ mobiilisovelluksesta!

Vaikuttavuutta videoilla

Herätä mainoksesi eloon videolla. Lehtiemme bannerimainoksissa voit käyttää videomainoksia. Herätä yleisön huomio liikkuvalla kuvalla ja vangitse lukijan katse videoon. 

Lähes kaikilla mainospaikoillamme voidaan näyttää videota. Suosittelemme kuitenkin videobannerille paraati, boksi, jättiboksi tai mobiiliparaatia. Myös välisivumainospaikalla voidaan toistaa videomainontaa. 

Kysy myös mainonnasta striimien yhteydessä!


Lisää tehoa kampanjallesi

Erottaudu käyttämällä Adnamin high-impact formaatteja. Hillan sivustolla voit käyttää mainosmuotonasi Adnamin suosituinta mainosmuotoa eli midscrollia, mutta sen lisäksi myös 3D-kuutioita. Aineistoksi sopii still-kuva, mutta myös video.

Saatavilla sekä desktop, että mobiiliratkaisut.

Kurkkaa Midscroll esimerkki tästä

Tutustu Midsscroll aineisto-ohjeisiin tästä


Yleisökohdentaminen

Tarjoamme mainostajille monipuolisia kohdentamisen vaihtoehtoja halutun kohderyhmän tavoittamiseksi. Kohdentamalla saat viestisi läpi tehokkaasti juuri heille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita yrityksestäsi ja tuotteestasi.

Hillan medioissa hyödynnämme kohdentamisessa Relevant Data Audience -segmenttejä, joiden kautta mainontasi voidaan kohdentaa esimerkiksi demografioiden, kiinnostuksen kohteiden tai ostoaikeiden mukaan.

Kohdennuslisä on display-kampanjoissa +2 € / CPM ja B2B segmenteissä + 4 € / CPM. Lisä veloitetaan jokaisesta kohdennuksesta erikseen.

Yleisimpiä käytettyjä segmenttejä ovat demografiatiedot, kuten ikä, sukupuoli, koulutus, asumismuoto, lapsiperheet, lapsettomat pariskunnat, BtoB.

Näiden lisäksi segmentoimme kiinnostuksen kohteita, kuten autoilu, koti ja asuminen, matkailu, muoti & kauneus, perhe ja vanhemmuus, ruoka ja juoma, talous, teknologia, terveys ja hyvinvointi, työ & ura, urheilu sekä erilaiset näihin liittyvät ostoaikeet

Kysy lisää, rakennamme juuri sinun tarpeillesi sopivan kampanjakohdennuksen.

Lue lisää segmenteistä >

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä olevan yhteydenottolomakkeen. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan aloita tehokas mainontamatkasi meidän kanssamme jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä