Hillan julkaisujen verkkopalvelut tavoittavat laajan yleisön

Digissä julkaisuja luetaan pitkin päivää ja useamman kerran päivässä, joten mainoksesi tavoittaa aktiiviset kuluttajat luotetussa ympäristössä. Tämä lisää mainoksesi huomioarvoa ja luotettavuutta.

Autamme mielellämme suunnittelemaan tehokkaat ratkaisut niin mobiiliin kuin desktopiin.

Millaisia ovat digitaalisten lehtiemme lukijat?

Tavoittavuus

3-4 miljoona

sivulatausta viikossa

miljoona

istuntoa viikossa

84 %

pitää lehteä luotettavana

93 %

saa tietoa paikallisista tapahtumista ja asioista lehdistä

64 %

saa lehdestä ideoita lähteä ostoksille, tapahtumiin, ulos syömään jne.

45 %

pitää mainontaa medioissamme kiinnostavana

Digilukijoitamme kiinnostaa

42 %

Rakentaminen ja remontointi

39 %

Ruoanlaitto ja leivonta

35 %

Kotimaan matkailu

30 %

Autot ja moottoriajoneuvot

30 %

Puutarhanhoito ja kasvit

Digimainospaikat ja -muodot

Maksiparaati
Desktop: 980 x 552 px
Mobiili: 300 x 600 px
Paraati
Desktop: 980 x 400 px
Mobiili: 300 x 300 px
Pystyparaati
Desktop ja mobiili: 300 x 600 px
Jättiboksi
Desktop: 468 x 400 px
Mobiili: 300 x 300 px
Digietusivu
Desktop ja mobiili: 600 x 700 px
Digikokosivu
Desktop: 620 x 891 px
Mobiili: 300 x 600 px
Boksi 1-3
Desktop ja mobiili: 300 x 250 px
Tikkeri
Desktop ja mobiili: 300 x 200
Tutustu bannerien mainospaikkoihin havainnekuvien avulla

Bannerit julkaisujen sivuilla

Tavoita kuluttajat digitaalisissa kanavissa! Mainostajana tavoitat niin nykyiset kuin myös potentiaaliset asiakkaasi nopeasti verkossa ja ohjaat heidät suoraan omiin kanaviisi.

Rikastamme automaattisesti yli 50 000 näytön kampanjoita ohjaamalla 10 % näytöistä vertaisverkkokauppa RegiOnlinen palveluun Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueen julkaisuissa. Myös muiden alueiden julkaisuissa voit täydentää omaa kampanjaasi, jolloin kampanjasi tavoittaa laajemman kohderyhmän, jossa painottuvat erityisesti vastuullisuus ja kestävät valinnat. Lue lisää RegiOnlinesta >

Videobannerit

Herätä mainoksesi eloon videolla. Lehtiemme bannerimainoksissa voit käyttää videomainoksia. Herätä yleisön huomio liikkuvalla kuvalla ja vangitse lukijan katse videoon. 

Lähes kaikilla mainospaikoillamme voidaan näyttää videota. Suosittelemme kuitenkin videobannerille paraati, boksi, jättiboksi tai mobiiliparaatia. Myös välisivumainospaikalla voidaan toistaa videomainontaa. 

Tavoita oikeassa mediassa

Kohdentamalla viestisi oikeaan mediaan, saat viestisi läpi maantieteellisesti juuri heille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita alueesta, sen elinvoimasta tai tapahtumista. Voit valita kohdennukseksi useita medioita, kuten esimerkiksi Lappipaketin, jolloin mainoksesi tavoittaa lukijat kaikissa Hillan Lapin alueen lehdissä.

Kampanja voidaan ajastaa näkymään myös vain tiettyinä kellonaikoina tai viikonpäivinä. Suosittelemme lähtökohtaisesti näkyvyyttä kaikissa eri päätelaitteissa (tietokone, tabletti ja mobiili), mutta myyjämme auttavat mielellään räätälöimään juuri sinulle tehokkaan kampanjatoteutuksen.

Yleisökohdentaminen

Tarjoamme mainostajille monipuolisia kohdentamisen vaihtoehtoja halutun kohderyhmän tavoittamiseksi. Kohdentamalla saat viestisi läpi tehokkaasti juuri heille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita yrityksestäsi ja tuotteestasi.

Hillan medioissa hyödynnämme kohdentamisessa Relevant Data Audience -segmenttejä, joiden kautta mainontasi voidaan kohdentaa esimerkiksi demografioiden, kiinnostuksen kohteiden tai ostoaikeiden mukaan.

Kohdennuslisä on display-kampanjoissa +2 € / CPM ja B2B segmenteissä + 4 € / CPM. Lisä veloitetaan jokaisesta kohdennuksesta erikseen.

Yleisimpiä käytettyjä segmenttejä ovat demografiatiedot, kuten ikä, sukupuoli, koulutus, asumismuoto, lapsiperheet, lapsettomat pariskunnat, BtoB.

Näiden lisäksi segmentoimme kiinnostuksen kohteita, kuten autoilu, koti ja asuminen, matkailu, muoti & kauneus, perhe ja vanhemmuus, ruoka ja juoma, talous, teknologia, terveys ja hyvinvointi, työ & ura, urheilu sekä erilaiset näihin liittyvät ostoaikeet

Kysy lisää, rakennamme juuri sinun tarpeillesi sopivan kampanjakohdennuksen.

Lue lisää segmenteistä >

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä olevan yhteydenottolomakkeen. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan aloita tehokas mainontamatkasi meidän kanssamme jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä

Monikanavainen mainonta muuttaa klikitkin kaupoiksi

"Pidän tärkeänä, että Hilla Group pystyy tarjoamaan meille välineitä monikanavaiseen mainontaan", kertoo Kokkolan Työkaluässän toimitusjohtaja Henri Kalliokoski. "Olemme mainostaneet jo vuosia Keskipohjanmaa- ja Kokkola-lehdissä ja tällä on varmasti ollut iso vaikutus imagoomme."
4 min Lue lisää