Ohjeet ja mediatiedot

Laadukkaan mainonnan perusta on hyvin valmisteltu aineisto. Tässä osiossa tarjoamme ohjeita ja vinkkejä mainosmateriaalisi valmistamiseen.

Mainosvalmistus

Tarvittaessa voimme tehdä materiaalistasi valmiin lehtimainoksen, bannerimainoksen tai ulkotauluihin soveltuvan mainoksen.

Tarvitsemme tekstit ja mahdolliset kuvat tai videon sekä tarvittaessa ohjeistusta ulkoasusta. Toteutamme materiaaleista mainoksen sovittuun kokoon sellaisessa muodossa, jotta julkaistuna se näyttää mahdollisimman hyvältä. Ennen julkaisua saat mainoksestasi vedoksen tarkistettavaksi.

Printtimainosvalmistuksen hinta 0,10 €/pmm (+ alv 24 %).
Digitaalisissa ratkaisuissa veloitus 75 € (+ alv 24 %)/tunti toteutuneen ajankäytön mukaan.

Aineisto-ohjeet

Digituotteet

Digituotteiden aineisto-ohjeet tarjoavat selkeät ohjeistukset digitaalisten mainosten luomiseen. Löydät täältä kaiken tarvittavan tiedon mainosmuodoista, resoluutioista ja tiedostokoko-rajoituksista, jotta mainoksesi näkyy parhaalla mahdollisella tavalla kaikilla digitaalisilla alustoilla.

Painetut lehtimainokset

Näissä ohjeissa käydään läpi kaikki oleelliset seikat painettujen lehtimainosten suunnittelua varten. Opastamme sinua valitsemaan oikean koon, värin ja asettelun, jotta mainoksesi erottuu edukseen ja tavoittaa kohdeyleisösi tehokkaasti. Täältä löydät yhtä lailla tiedot painovalmiiden aineistojen toimittamiseen, aineistojen aikataulut sekä aineistojen toimitusosoitteet.

Ulkomainostaulut

Ulkomainostaulujen aineisto-ohjeet keskittyvät visuaalisen ilmeen tehostamiseen suurissa formaateissa. Täältä löydät ohjeet kuvien resoluutiosta, fonttikokoista ja väreistä, jotka varmistavat, että mainoksesi herättää huomiota ja välittää viestisi tehokkaasti ulkomainonnan avulla.