Pudasjärvi – Valtatie 20

Pudasjärven keskustan välittömässä läheisyydessä on kaksi digitaalista ulkomainostaulua, joista toinen näkyy Oulusta Kuusamoon matkustaville ja toinen vastakkaiseen suuntaan matkustaville.

Pudasjärven keskustan ulkomainostaulu on sijoitettu alueelle, joka tavoittaa 4 200 autoa päivässä. Sen sijainti on ihanteellinen mainostajille, jotka haluavat vahvistaa näkyvyyttään tässä pohjoisen kaupungissa, joka yhdistää paikalliset asukkaat ja matkailijat. Kohdista viestisi esimerkiksi lomakeskuksiin matkaaville turisteille, havahduta heidät huomaamaan ruokapaikkasi tai tarjoamasi elämyspalvelu.

Mainosaika ostettavissa halutulle aikavälille – yksittäisistä päivistä viikkoihin. Tarjoamme ulkomainostauluihin myös vuosisopimusmallilla ns. kelluvaa mainosaikaa, jolloin asiakas voi käyttää ostamaansa mainosaikasaldoa vapaasti seuraavan 12 kuukauden kuluessa kaikissa Hillan ulkomainostauluissa.

Tavoittavuus ja tekniset tiedot

  • Jopa 1440 näyttökertaa/vrk
  • Kuvakoko 576 x 320 px
  • Kuvat jpeg tai png
  • Näytön koko n. 19 m²

Sijainti

Ouluntie, 93100 Pudasjärvi

Täydennä ratkaisuasi näillä

Kemijärvi News

Kemijärvi News on matkailulehti, joka esittelee matkailijoille Kemijärven tarjoamat mahdollisuudet ja luonnon kauneuden. Kemijärvi News toteutetaan yhteistyössä Koti-Lapin ja Kemijärven…

Tavoittavuus: 22 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Koti-Lappi

Koti-Lappi on Itä-Lapin alueen kerran viikossa julkaistava, Kemijärvellä, Sallassa, Pelkosenniemellä ja Savukoskella joka kotiin jaettava lehti. Koti-Lapista luetaan pienet ja suuret kotiseudun uutiset.

Tavoittavuus: 13 500 (KMT 2023)

Katso median tiedot

24 h

Ota yhteyttä

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä