Rekrytointi

Tavoita oikeat osaajat oikeaan aikaan.

Kun etsit uutta lahjakkuutta yritykseesi, me Hillassa ymmärrämme, että oikean kohderyhmän tavoittaminen on avain menestyksekkääseen rekrytointiin. Tarjoamme monipuolisia ja kohdennettuja mainosratkaisuja, joiden avulla voit tavoittaa potentiaaliset työnhakijat tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Rekrybanneri

Rekrybanneri on julkaisujemme verkkopalvelun etusivulla ja artikkeleissa sijaitseva mainosboksi. Avoimet työpaikkailmoitukset näkyvät aina viikon kerrallaan ilman näyttörajoitteita. Lukija ohjautuu mainosta klikkaamalla suoraan halutulle laskeutumissivulle. Ilmoitus on näkyvillä desktopissa ja mobiilissa.

Yksi aineisto, 300 x 300 px näkyy sekä desktopissa, että mobiilissa viikon ajan. Rekrybanneria myydään alueittain, jolloin sama mainos näkyy valintasi mukaan Kainuussa, Pohjanmaalla tai Lapissa. 

Tarjoamme lehti-ilmoittajalle viikon näkyvyyden karusellibannerissa Kainuussa tai Pohjanmailla hintaan 200 €/viikko (ilman printtimainosta 450 €/viikko). Lapin alueen julkaisuihin 50 €/viikko (ilman printtimainosta 200 €/viikko).

Kysy myös pidempää kampanja-aikaa tai näkyvyyttä koko Hilla-alueelle.

Rekrymainonta ulkomainostauluissa

Suurikokoisena ja kirkkaana digitaalinen ulkomainostaulu vangitsee ohikulkijoiden huomion. Ulkomainostaulumme tarjoavat tavan tavoittaa potentiaaliset työnhakijat siellä, missä he liikkuvat. Käyttämällä ulkomainostaulujamme rekrymainontaan, yrityksesi viesti tavoittaa päivittäin tuhansia ihmisiä. Taulumme ovat sijoitettu vilkkaille alueille, varmistaen maksimaalisen näkyvyyden ja huomion mainoksillesi.

Digitaalinen ulkomainostaulu pistää silmään. Se on iso, kirkas ja usein sijoitettu paikkoihin, missä ihmiset liikkuvat. Mainoksesi ei huku massaan, vaan erottuu selvästi. Digitaalinen ulkomainonta tavoittaa tehokkaasti myös ne, jotka eivät lehteä lue sekä passiiviset työnhakijat, jotka eivät seuraa työpaikkailmoituksia muissa kanavissa. Ulkomainonta tavoittaa paikallisten lisäksi myös ohikulkijat sekä kotikonnuilla vierailemassa olevat potentiaaliset paluumuuttajat.

Sisältömarkkinoinnilla näkyvyyttä ja tuloksia rekrytointiin

Asiantuntijuuden osoittaminen: Hyvin tuotettu sisältö voi auttaa rekrytoivaa yritystä esittelemään asiantuntemustaan ja luomaan luotettavan maineen alallaan. Tämä voi houkutella työnhakijoita, jotka arvostavat työpaikkaa, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan ja työskentelemään alan huippuosaajien kanssa.

Työnantajabrändin vahvistaminen: Sisältömarkkinointi tarjoaa mahdollisuuden kertoa yrityksen tarinaa, arvoja ja työkulttuuria. Tämä auttaa houkuttelemaan työnhakijoita, jotka jakavat samat arvot ja näkevät itsensä osana yrityksen tulevaisuutta.

Erota kilpailijoista: Erinomaisesti toteutettu sisältömarkkinointi voi auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan.

Pitkäaikainen vaikutus: Sisältömarkkinointi ei ole vain hetkellinen kampanja, vaan sen vaikutukset voivat jatkua pitkään. Hyödyllinen ja mielenkiintoinen sisältö jää elämään verkossa, tavoittaen uusia potentiaalisia työnhakijoita pitkään julkaisun jälkeenkin.

Rekrymainonta painetuissa lehdissä

Mainonta painetussa mediassa on edelleen tehokas tapa tavoittaa laaja yleisö. Paikalliset lehdet tarjoavat luotettavan ja arvostetun alustan rekrytointi-ilmoituksillesi, mikä on erinomainen tapa rakentaa yrityksesi brändiä ja tavoittaa aktiivisia sekä passiivisia työnhakijoita.

Painetut lehtemme tarjoavat vankkaa paikallista läsnäoloa ja luotettavaa mainontaa. Kun ihmiset lukevat lehteä, he keskittyvät siihen, mitä edessään on – ei mainosten räiskyvään vilinään kuten digitaalisessa maailmassa. Tämä tarkoittaa, että rekryilmoituksesi huomataan paremmin ja sen viesti painuu lukijan mieleen.

Lisäksi, vaikka elämmekin digitaalista aikakautta, on painetulla medialla edelleen paikkansa. Monet ihmiset arvostavat lehden konkreettista tuntua ja lehti tavoittaa myös niitä, jotka eivät vietä aikaansa verkossa. Tämä laajentaa mahdollisten hakijoiden joukkoa.

Painettu mainonta on arvokas työkalu monipuolisessa rekrytointistrategiassa. Jos haluat tavoittaa erilaisia ihmisiä ja rakentaa yrityksesi brändiä paikallisesti, osaamme auttaa.

Laura.fi

Tiesithän, että kaikissa printtilehdessä julkaistut yli 100 pmm rekryilmoitukset näkyvät myös automaattisesti laura.fi-palvelussa hakuajan päättymiseen saakka.

24 h

Tervetuloa palveltavaksi

Keskeinen tavoitteemme on auttaa yrityksiä saavuttamaan konkreettisia tuloksia tehokkaan ja kohdennetun mainonnan avulla.

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.