Opiskelu

Julkaisemme opiskeluun liittyviä ajankohtaisia ja kiinnostavia sisältöjä julkaisuissamme erityisesti yhteishakujen aikana.

Nuoret aikuiset viettävät paljon aikaa verkossa, joten digitaaliset mainoskanavat ovat tehokkaita. Blogit, artikkelit ja opetusvideot, jotka tarjoavat hyödyllistä tietoa opiskelusta, uravaihtoehdoista ja alakohtaisista näkymistä, voivat olla erittäin tehokkaita.

Vaikka digitaalinen mainonta on tärkeää, ei pidä aliarvioida perinteisten painettujen mainosten voimaa. Esimerkiksi lehdissä ja erikoisjulkaisuissa, jotka keskittyvät koulutukseen tai nuorten elämäntyyliin, mainostaminen voi olla tehokasta.

Sijainnin perusteella valitut ulkomainostaulut, erityisesti lähellä kouluja, yliopistoja ja nuorten suosimia alueita, voivat olla tehokkaita muistutuksia oppilaitoksestasi.

Hillan mediat ovat tunnettuja niiden laajasta paikallisesta kattavuudesta ja luotettavuudesta, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan koulutuspalveluiden markkinointiin.

Millaisia ovat lehtiemme lukijat?

Tavoittavuus

346 500

Hillan julkaisujen kokonaistavoittavuus

Kokonaistavoittavuus on Hillan lehtien keskimääräisen painetun numeron lukijamäärä lisättynä keskimääräisen viikon aikana lehden eri digitaalisia versioita lukeneiden nettomäärällä.

Lukijoistamme

87 %

pitää lehteä luotettavana

35 900

15-24 vuotiasta

79 %

lukijoista suhtautuu myönteisesti mainontaan painetussa lehdessä

Kohderyhmän tavoittaminen: Vaikka nuoret aikuiset viettävätkin paljon aikaa verkossa, myös painettua mediaa luetaan edelleen. Esimerkiksi vanhemmat, jotka ovat tärkeä kohderyhmä nuoren opiskelupaikan valinnassa, saattavat seurata painettuja lehtiä. .

Uskottavuus ja luotettavuus: Painetulla medialla on usein korkeampi uskottavuuden ja luotettavuuden asema kuin joillakin digitaalisilla kanavilla. Mainonta tunnetuissa ja arvostetuissa lehdissä voi siis lisätä oppilaitoksen maineen vakavuutta ja luotettavuutta.

Pysyvyys: Toisin kuin digitaalinen mainonta, joka voi kadota nopeasti käyttäjän näkyvistä, painettu mainos pysyy näkyvillä niin kauan kuin lehti on käytössä. Tämä antaa mainokselle enemmän aikaa tehdä vaikutuksen lukijaan.

Yhdistelmästrategiat: Painettu mainonta voi toimia hyvin yhdessä digitaalisen mainonnan kanssa. Esimerkiksi lehti-ilmoitus voi ohjata lukijat verkkosivulle tai sosiaalisen median kanaviin lisätietojen saamiseksi.

Monikanavainen lähestymistapa: Yhdistämällä digitaalisen ja painetun mainonnan, ulkomainostaulut ja sisältömarkkinoinnin edut luot kattavan ja monipuolisen mainoskampanjan, joka varmistaa viestisi tehokkaan perille menon.

Sisältömarkkinointi mahdollistaa artikkelien, blogien, videohaastattelujen ja opetusvideoiden jakamisen.

Tämä monipuolisuus auttaa esittelemään oppilaitoksen tarjoamat mahdollisuudet eri näkökulmista ja tavoittamaan yleisön eri tavoin.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tervetuloa palveltavaksi

Keskeinen tavoitteemme on auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan konkreettisia tuloksia tehokkaan ja kohdennetun monikanavaisen mainonnan ja markkinoinnin avulla.