Hyvinvointi

Hyvinvointi liittyy ihmisen elämänlaatuun ja onnen tunteeseen. Ihmiset haluavat parantaa omaa ja läheistensä hyvinvointia sekä etsivät keinoja tehdä elämästä merkityksellisempää ja tyydyttävämpää.

Hyvinvointia voidaan parantaa harrastamalla lilikuntaa, pitämällä huolta ruokavalion laadusta, löytämällä merkityksellistä tekemistä tai luomalla positiivisia ihmissuhteita.

Näy siellä, missä asiakkaasi ovat!

Hillan hyvinvointiteemat kokoavat näitä aiheita yhteen ja sen yhteydessä mainostamalla tuotteesi tai palvelusi näkyy kohderyhmälle, jonka on erityisen kiinnostunut omasta tai läheisen hyvinvoinnista.

Mainosten lisäksi sisältömarkkinointi tarjoaa inspiraatiota kuvien ja tarinoiden avulla laajemmin kuin perinteinen mainonta. Artikkelin tai videon avulla voit tarjota neuvoja hyvinvoinnista huolehtimiseen, tarkkojakin tietoja hyvinvoinnin palveluistasi tai yleisesti liikuntaan liittyen.

Hillan julkaisujen lukijoista joka toinen on kiinnostunut hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä asioista (KMT 2023). Myös urheilu ja liikunta ovat yhtä innostavia aiheita. Kun tuotteesi ja palvelusi näkyvät teemojemme yhteydessä, tavoitat aiheesta eniten kiinnostuneet kuluttajat helposti luotetussa ympäristössä. 

85 % lukijoistamme suosii mieluummin paikallisia liikkeitä ja palveluita. Jopa 42 %:lla heistä on tarkoitus ostaa terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita tai palveluita seuraavan vuoden aikana. 

Millaisia ovat lukijamme?

Tavoittavuus

346 500

Hillan julkaisujen kokonaistavoittavuus

Kokonaistavoittavuus on Hillan lehtien keskimääräisen painetun numeron lukijamäärä lisättynä keskimääräisen viikon aikana lehden eri digitaalisia versioita lukeneiden nettomäärällä.

Lukijoistamme

87 %

pitää lehteä luotettavana

40 %

käyttää yksityisiä omakustanteisia terveydenhoitopalveluita

51 300

aikoo ostaa terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita

88 %

hyödyntää usein ostoksissa alennus ja kampanjahintoja

53 %

saa lehdestä aiheen vierailla ilmoittajan nettisivulla

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tervetuloa palveltavaksi

Keskeinen tavoitteemme on auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan konkreettisia tuloksia tehokkaan ja kohdennetun monikanavaisen mainonnan ja markkinoinnin avulla.