Hillan medioiden lukijoiden talouksista 92 % on auto

Tarjoamme sinulle teemojen yhteydessä juuri oikean kohderyhmän kiinnostavan sisällön yhteydessä! Teemojemme ennakkomarkkinointi ja ajankohtaiset sisällöt ohjaavat kuluttajia juttujen ja mainosten pariin.

Sisältömarkkinointi tarjoaa inspiraatiota kuvien ja tarinoiden avulla laajemmin kuin perinteinen mainonta. Videoiden avulla voit tarjota ohjeita auton huollosta, renkaiden vaihtotarpeen tarkistamisesta tai muusta autoiluun liittyvästä.

Jaa kauttamme tietoa tarjoamistasi autoilun ja liikenteen tuotteista ja palveluista!

Tavoitamme viikoittain 346 500 lukijaa

Hillan julkaisut tavoittavat auton ostamista suunnittelevat ja huoltotarpeita miettivät

Suurin osa toiminta-alueestamme on heikkojen julkisten liikenneyhteyksien aluetta, minkä vuoksi lukijoistamme 92 % kuuluu autollisiin talouksiin, ja joka toisessa taloudessa on kaksi tai useampi auto!

Kansallisen mediatutkimuksen (2023) mukaan 79 % lukijoistamme suhtautuu myönteisesti lehtimainontaan ja 54 700 lukijaa käyttäisi ylimääräisen rahan autoon, veneeseen tai moottoripyörään. Julkaisumme tarjoavat mainoksellesi luetun ja huomatun ympäristön. Maksullista sisältöä lehdestä ja verkosta lukevat asiakkaamme ovat erittäin sitoutuneita meihin ja tarjoamiimme sisältöihin — myös mainoksiin. Kanavissamme mainos on osa tuotetta, jonka asiakas on tilannut ja valinnut. 

Autoilun ja liikenteen teemat kokoavat kattavasti tietoa kaikesta autoiluun liittyvästä. Korjaamopalvelun, autonhuollon, varaosien hankinnan tai renkaiden vaihdon ollessa ajankohtainen on luotettava media ainutlaatuinen tietolähde kuluttajan lähipalveluista.

Mainostaminen autoilun ja liikenteen teemassa voi lisätä yrityksesi tunnettuutta ja luoda luottamusta osaamisestasi alalla. Näin palvelua tarvitessaan asiakkaat osaavat saapua luoksesi! 

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tervetuloa palveltavaksi

Keskeinen tavoitteemme on auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan konkreettisia tuloksia tehokkaan ja kohdennetun monikanavaisen mainonnan ja markkinoinnin avulla.