Autamme toteuttamaan oman asiakaslehden ideasta jakeluun

Onko sinulla sellaista asiaa, mikä ei mahdu yhdelle lehden sivulle tai yhteen netissä julkaistavaan artikkeliin? Asiakaslehden tehtävänä on jakaa tietoa yrityksen tuotteista tai palveluista mielenkiintoisella tavalla yksittäisiä mainoksia tai artikkeleita laajemmin.

Hyvä asiakaslehti muodostuu laadukkaasti toteutetusta sisällöstä ja miellyttävästä brändin kanssa yhtenevästä ulkoasusta.

Yhdessä suunniteltujen juttuaiheiden ja sisältöjen avulla voidaan kertoa yrityksen arvoista ilman, että sisältö vaikuttaa päälle liimatuilta tai mainonnalta.

Miksi asiakaslehti?

 • Yrityksesi näköinen viesti kohdennettuna haluamallesi kohderyhmälle.
  • Lehden sisältö suunnitellaan yrityslähtöisesti ja jakelu voidaan kohdentaa helposti alueellisesti tai osoitteiden perusteella.
 • Lehden avulla voidaan pitää yhteyttä asiakkaisiin ja tiedottaa sinulle tärkeistä asioista.
  • Olemassa olevat asiakkuuksista on helpompi pitää kiinni kuin hankkia uusia. Asiakaslehden avulla voidaan sitouttaa ja pitää asiakassuhde toimivana.
 • Painettu lehti toimii monikanavaisena viestimenä digitaalisen näkymisen kanssa.
  • Voimme julkaista asiakaslehdistä myös digitaalisen näköislehden, joka voidaan linkittää haluamiisi paikkoihin, esimerkiksi somessa.
 • Asiakaslehden tekeminen voi olla helppo prosessi.
  • Ammattilaisemme suunnittelevat kanssasi lehden tuottamisen.

Vaivaton tapa toteuttaa oma lehti

Meiltä saat lehden tai esitteen avaimet käteen ‑periaatteella eli ideoista aina jakeluun asti.

 • Autamme sisällön suunnittelussa: Tavoitteenahan on, että sisältö kiinnostaa, ja se synnyttää aitoa kiinnostusta tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan.
 • Tuotamme sisällöt: Tekstit, kuvat ja mahdollisesti digitaaliseen versioon tai muuhun käyttöön aiheisiin liittyvät videot. Tuottamamme sisältö on vapaasti käytettävissä muussakin yhteydessä.
 • Suunnittelemme ulkoasun ja teemme taittotyön: Mikä paremman näköinen visuaalisesti tuote on, sitä kiinnostavampi sitä on lukea. Ilme suunnitellaan tukemaan yrityksesi muuta viestintää.
 • Hoidamme painatuksen: Käytännössä jos on kyse asiakaslehdestä, jonka painos on tuhansia kappaleita, Botnia Printin painotalossa lehdet painetaan kustannustehokkaasti sekä ekologisesti. Voimme painaa tuotteita myös muissa painotaloissa.
 • Hoidamme jakelun: Meillä on laajalla Keski-Pohjanmaan alueella sekä osassa Kainuuta oma jakeluorganisaatio, minkä kautta jakelu onnistuu kotitalouksiin sekä yrityksiin joko perinteisten uutislehtien välissä tai irtojakeluna. Jakelu onnistuu myös myös muualle juuri täsmällisesti sovitulle alueelle.
 • Teemme lehdestä digitaalisesti selattavan version, joka voidaan linkittää vaikka verkkosivuillenne tai somekanaviinne.

Kaikki materiaali, mitä esitteisiin tai asiakaslehtiin tehdään on asiakkaan vapaasti käytettävissä muuallakin, esimerkiksi omilla verkkosivuilla tai somekanavissa.

Tutustu toteuttamiimme lehtiin:

OP Keski-Pohjanmaan Yritystä!

Jaettiin kaikille pankin toimialueen asukkaille.

OX2:n Huittisten aurinkopuistoalueen asukaslehti

Jaettiin kaikille alueen asukkaille

Sibanye Stillwater Keliberin asukaslehti

Jaettiin mm kaikille kokkolalaisille ja kaustislaisille.

Nivalan kaupungin tiedotuslehti

Jaettiin nivalalaisten lisäksi laajasti myös lähikuntien asukkaille.

Inarin kunnan asukaslehti

Jaettiin kaikille inarilaisille

Rahkola-Hautakankaan tuulipuisto ‑asukaslehti

Tuulivoimayhtiö OX2:lle tuottamamme lehti — Jaettiin kaikille lestijärvisille sekä naapurikuntien asukkaille