Näy koko Suomessa tai valitsemallasi alueella

Mainosta ystävällisesti lukijaa miellyttävällä tavalla.

Kuulumme yhteensä yli kolme miljoonaa ihmistä viikoittain tavoittavan runsaan 70 median verkostoon halki Suomen. Sinun on mahdollista näkyä näissä medioissa lukijoita miellyttävällä tavalla journalististen artikkeleiden jälkeen sisällönsuosittelualustassa.
Kuvan ja otsikon sisältävä mainos on esillä ympäristössä, missä lukija luontevasti siirtyy seuraavaan sisältöön.

Voit valita halutessasi mainoksesi näkymisen luettavana olevan jutun aihepiirin mukaan ja/tai maantieteellisesti sillä perusteella, missä lukija sisältöä kuluttaa.

Esimerkiksi hotellin mainos voi näkyä matkailujuttujen yhteydessä ja lemmikkitarvikkeiden verkkokauppaan keskittyvä yritys lemmikkijuttujen yhteydessä.

Uutisartikkelin luettuaan lukija etsii seuraavaa kiinnostavaa asiaa, ja artikkelin lopussa tarjoiltuna kuvan ja otsikon sisältävä mainos on esillä ympäristössä, missä asiakas luontevasti siirtyy seuraavaan sisältöön.

Tässä mainostamisen muodossa hinta ei muodostu mainoksen näkymisestä, vaan se perustuu asiakkaan aitoon siirtymiseen toivotulle sivustolle. Pelkästä mainoksen näkymisestä et maksa mitään.

Voit määritellä haluamasi budjetin vaikka parista sadasta eurosta lähtien haluamallesi jaksolle ja mainos näkyy siten, että sovittu määrä asiakkaita on tullut mainoksen kautta haluamaasi sisältöön.

Voimme tehdä useita kuva + teksti -versioita, mitkä vaihdellen näkyvät eri nettisivujen lukijoille.

Tätä markkinointiratkaisua kannattaa kokeilla – ihan alasta riippumatta.

Ota yhteyttä

Hannu Lehto

Sisältö­markkinointi­päällikkö

050 5982 066


Yhteydenotot mediamyyntiin puhelimitse ja sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Hopea Palvelut kasvatti tunnettuuttaan monikanavaisilla markkinointiratkaisuillaan

Hopea Palvelut Oy:n kumppanuus Hilla Groupin kanssa ja yhdessä luotu monikanavainen markkinointistrategia ovat vauhdittaneet yrityksen kasvua ja tunnettuutta Tornion alueella. Lue, millä välineillä tavoitimme haluttuja mainonnan kohderyhmiä printti- ja digikanavissa ja miten tehokasta ja kätevää yhden luukun -periaate on Hopea Palvelut Oy:lle ollut.
3 min Lue lisää