Laajennamme ulkomainostauluverkostoamme – tutustumishinta Ylivieskan pylvästauluihin ja Ristijärvelle

Hilla Groupin digitaalisen ulkomainonnan verkosto on laajentunut entisestään. Kevään aikana Ylivieskan katukuvaan nousi seitsemän uutta pylväsnäyttöä, joiden huomioarvo kaupungin keskustassa on erittäin korkea. Ristijärven suuri taulu käynnistyy lähiaikoina.

Tarjoamme yrityksellesi erinomaisen mahdollisuuden saada näkyvyyttä näihin tauluihin tutustumishintaan.

Ylivieska: seitsemän uutta pylvästaulua

Ylivieska, joka tunnetaan vilkkaana ja kehittyvänä kaupunkina, on saanut seitsemän uutta digitaalista pylvästaulua. Nämä taulut sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joissa ne tavoittavat laajan ja monipuolisen yleisön.

Pylvästaulut ovat tehokas tapa tuoda yrityksesi viesti esille:

  • Korkea näkyvyys: Taulut sijoittuvat vilkkaiden teiden varrelle, mikä takaa suuren määrän silmäpareja päivittäin.
  • Dynaaminen sisältö: Digitaaliset taulut mahdollistavat vaihtuvien viestien käytön, mikä lisää mainoksen huomioarvoa. Hillan vuosisopimusasiakkaana voit itse päivittää aineiston aina ajankohtaiseksi. Kun haluat tarjota sadesään erikoista, niin se on mahdollista ja auringon pilkahtaessa esille voit päivittää käden käänteessä mainoksen.
  • Paikallinen tavoittavuus: Ylivieskan asukkaat ja alueella liikkuvat matkailijat ovat potentiaalista asiakaskuntaasi, ja mainos tauluissa ohjaa heidät suoraan luoksesi.

Näkyvyys kaikissa seitsemässä pylvästaulussa
199 € / viikko

Tutustumistarjous voimassa kesäkuun loppuun saakka ja koskee uusien asiakkaiden tutustumiskampanjoita.

Hintaan lisätään arvonlisävero sekä valmistettavissa aineistoissa valmistuslisä.

Ristijärvi: Uusi jättinäyttö

Ristijärvelle, keskelle Kainuun kauniita maisemia, on tulossa uusi jättinäyttö.

Tämä näyttö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden herättää huomiota isolla ja näyttävällä mainoksella:

  • Huomioarvo: Jättinäyttö ei jää keneltäkään huomaamatta, ja sen visuaalinen teho on vertaansa vailla.
  • Monipuoliset mainosmahdollisuudet: Hillan vuosisopimusasiakkaana voit itse päivittää aineiston aina ajankohtaiseksi. Kun haluat tarjota päivän erikoista, niin se on mahdollista. Päivän kääntyessä iltaan voit muuttaa halutessasi mainoksen jälleen ajankohtaiseksi.
  • Alueellinen vetovoima: Kesän aikana tiellä ajaa paljon pohjoiseen matkustavia – mainostamalla taulussa saat heidän huomionsa ja ohjaat ohikulkuliikennettäkin luoksesi. Oivallinen paikka tuoda kulkijoiden tietoisuuteen taukopaikka, matkakohde tai innostava jätskikioski.

Näkyvyys Ristijärven taulussa
100 € / viikko

Tutustumistarjous voimassa elokuun loppuun saakka ja koskee uusien asiakkaiden tutustumiskampanjoita.

Hintaan lisätään arvonlisävero sekä valmistettavissa aineistoissa valmistuslisä.

Miksi näkyä digitaalisissa ulkomainostauluissa?

  • Laaja kattavuus: Digitaalinen ulkomainonta tavoittaa nopeasti suuren yleisön, ja taulumme on sijoitettu strategisesti vilkkaisiin paikkoihin.
  • Joustavuus: Voit helposti päivittää ja muokata mainoksiasi tarpeen mukaan, mikä mahdollistaa ajankohtaisten kampanjoiden ja viestien tehokkaan viestinnän.
  • Kustannustehokkuus: Tutustumishintamme tarjoaa edullisen mahdollisuuden kokeilla digitaalisen ulkomainonnan tehoa ja saavuttaa haluamasi kohdeyleisö.

Nyt on erinomainen aika hyödyntää uusia mainospaikkoja ja saada yrityksellesi kaivattua näkyvyyttä. Tutustumishintamme tekee kokeilusta edullista.

Ota yhteyttä ja varaa mainospaikkasi jo tänään!

Yhdessä voimme suunnitella juuri sinun yrityksellesi sopivan kampanjan, joka hyödyntää uusien taulujemme tarjoamat mahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Haluaisitko saada mainoksesi näkymään ulkomainostauluihimme ja päästä itse muokkaamaan mitä mainosta kulloinkin esitetään?

Ole yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake, niin kerromme lisää.

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä