Hillan digitaalisten ulkomainostaulujen verkosto tarjoaa näkyvät ja vaikuttavat mainospaikat

Hillan digitaaliset ulkomainostaulut ja -verkosto tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia. Paikalliset toimijat, jotka haluavat ohjata ohiajavaa liikennettä yritykseen, saavat tauluista erinomaisen kanavan omalle viestinnälleen.

Vuosisopimuksen solmineet yritykset pääsevät muokkaamaan mainosaineistojaan helposti ja nopeasti itse, joten yritysten hiljaisten aikojen vilkastaminen tienvarsitauluissa on ketterää.  Erityisesti matkailualan yritykset ja paikalliset yritykset, joilla on verkkokauppa hyötyvät näistä palveluista. Mainostaa voi esimerkiksi pylväsnäytöissä Kalajoen Hiekkasärkillä, tienvarsinäytöillä Vuokatissa tai pikavuoroliikenteen busseissa lähes ympäri Suomen.

Hilla Groupin digitaaliset mainostaulut tarjoavat näkyvyyttä vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilta. Mainostauluverkosto Keski-Pohjanmaalla on jo varsin kattava, ja verkosto laajenee voimakkaasti Kainuun ja Lapin suuntaan. Viimeisin uusi taulu saatiin Sotkamoon, ja kesän aikana saadaan useita uusia näyttöjä. Joka päivä yli 80 000 ohikulkijaa altistuu mainostauluille, mikä tarjoaa suuren potentiaalin yritysten näkyvyyden lisäämiseksi. Yhteistyöverkoston avulla pystymme tarjoamaan huomattavan määrän mainospaikkoja Helsingistä Kemijärvelle.

Nesteen liikenneasemien mainostaulut sekä pikavuoroliikenteen bussien näytöt tavoittavat nuoria

Alkuvuodesta Hilla Groupin laajentunut yhteistyö Mediatalo Keskisuomalaisen kanssa on tuonut uusia digitaalisia mainospaikkoja pikavuoroliikenteen busseihin ja Neste-liikenneasemien näyttöihin Hillan toiminta-alueella. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa liikkuvat ihmiset, jotka luontaisesti matkustavat ja liikkuvat paljon.

Autoilevien ihmisten media on Nesteen liikenneasemien taulut. Tämä kanava tavoittaa tutkimuksen mukaan erityisesti nuoret. Näissä näytöissä toimivat erinomaisesti lyhyet tekstitetyt videot, jotka herättävät tankkaajan huomion reilun kahden minuutin ajan. Bussimedia puolestaan kohdentuu pikavuoroliikenteen bussien matkustajille, joista suurin osa on vapaa-ajan matkalla. Digitaaliset mainospaikat bussien näytöillä soveltuvat hyvin myös pidemmille brändivideoille, jotka voivat tehokkaasti välittää halutun viestin kohderyhmälle. Bussimatkustajat kokevat mainonnan viihteellisenä ajanvietteenä matkansa aikana.

Ole yhteydessä myyjäämme, niin suunnittelemme yhdessä parhaat keinot sinun asiakkaidesi tavoittamiseksi. Suunnitelman tekeminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Tutustu ulkomainostauluihimme

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä