Laajennamme digitaalisen ulkomainonnan verkostoamme: tulisiko seuraava taulu teidän alueellenne?

Hilla Group kehittää digitaalisen ulkomainonnan verkostoaan. Hillan laajeneva verkosto tulee tarjoamaan hyötyä kaikille viestijöille ja markkinoijille koko Suomessa.

Useat toimijat, kuten kunnat, yritykset tai tapahtumajärjestäjät voivat hyödyntää digitaalista taulunäkyvyyttä helposti ja kustannustehokkaasti. Pohjanmaitten alueen mainostauluverkosto on jo varsin kattava, ja verkosto laajenee voimallisesti Kainuun ja Lapin suuntaan paraikaa, iloitsee Hilla Groupin Julkaisujen liiketoimintajohtaja Henri Mattinen.

Mainospintamme keskeisten liikennevirtojen solmukohdissa ja kaupunkien ytimessä huomataan. Ne tarjoavat toimivan mahdollisuuden vaikuttaa kuluttajien ostoaikeisiin. Siten luomme menestystä ja kasvua, josta hyötyvät kaikki. Ulkomainontaverkoston laajeneminen tarjoaa entistä paremman monikanavaisen markkinoinnin kattavuuden koko Hillan toiminta-alueella.

Päätöksemme laajentaa digitaalisen ulkomainonnan verkostoa heijastaa jatkuvasti kehittyvää mainosalan maisemaa, toteaa digimainonnan kehityspäällikkö Susanna Kaukoniemi. Digitaaliset ulkomainokset ovat tulleet yhä suositummiksi niiden tehokkuuden ja joustavuuden vuoksi. Ne mahdollistavat mainostajille nopean ja joustavan mainosten päivittämisen sekä kohdentamisen eri kohderyhmille, mikä lisää mainoksen tehokkuutta.

Yksi tärkeimmistä syistä kehittää ulkomainontaverkostoa on kasvava kysyntä. Digitaaliset ulkomainokset ovat hyvin huomiota herättäviä ja tarjoavat monia mahdollisuuksia sisällön kohdentamiseen. Yritykset näkevät tämän potentiaalin ja haluavat hyödyntää sitä mainoskampanjoissaan.

Mainostamalla ulkomainostauluissa kunnat, yritykset ja muut toimijat voivat markkinoida paikallisia nähtävyyksiä, tapahtumia, palveluita tai muita seutuun liittyviä asioita. Tämä voi houkutella matkailijoita, yrityksiä ja investointeja alueelle, mikä puolestaan luo taloudellista kasvua ja kehitystä. Keskustelemme mieluusti yhteistyömahdollisuuksista. Kumppanuus Hilla Groupin digitaalisen ulkomainonnan verkostossa tarjoaa mahdollisuuden lisätä alueen houkuttelevuutta ja mainetta.

Tehtävämme on luoda elinvoimaa: yhdistämme tiedon, elämykset ja ratkaisut sekä niiden tarvitsijat. Ulkomainostaulut tarjoavat yhteisöille, yrityksille ja alueille väylän kertoa omista kohokohdistaan ja uniikeista ideoistaan, sanoo Hilla Groupin yritysmyynnin myyntijohtaja Kirsi Kela.

Hillan uusi taulu Sotkamossa tavoittaa vilkkaan työmatkaliikenteen Kajaanin ja Vuokatin välillä, sekä tuhannet alueelle matkustavat lomanviettäjät.

Tämä mainoskanava tavoittaa ympäri vuorokauden ja myös sellaiset kuluttajat, jotka eivät lue muita medioita. Vuokatissa uusi ulkomainostaulu otetaan käyttöön näinä päivinä ja seuraavaksi tauluja on nousemassa alkukesän aikana niin Kuusamoon kuin Kemijärvellekin. Tulisiko seuraava taulu sinun seudullesi?

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä