Hillan lehtien verkkosivut uudistuvat kevään aikana

Uudistuksen myötä tutut lehtibrändit säilyvät ennallaan ja löytyvät tutuista verkko-osoitteista.

Uusien yhtenäisempien verkkosivujen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, kun mainospaikkojen muodot ja sijainnit ovat samanlaiset koko Hilla-alueella, Pietarsaaresta Ivaloon. Asiakkaanamme voit valita itsellesi sopivimmat kanavat helposti ja vaivattomasti.

Voit kohdentaa kampanjasi valintasi mukaan koko Hilla verkostoon, lehtikohtaisesti, tai haluamaasi uutisympäristöön haluamallesi alueelle. Samalla aineistolla voit halutessasi mainostaa esimerkiksi urheiluartikkeleiden yhteydessä läpi Hillan. Muita aihetunnisteita ovat esimerkiksi hyvinvointi, kulttuuri, ruoka, talous, tapahtumat ja viihde.

Lehden verkkosivujen mainossisältö näkyy aina kaikille sivukävijöille, joten voit olla varma, että viestisi huomataan.

Yli miljoona sivulatausta viikossa

Hillan julkaisut saavat yli miljoona sivulatausta viikossa. Uudistuksen myötä odotamme kiinnostuksen kasvavan ja sivujemme tavoittavan entistä tehokkaammin alueen ihmiset. Pystymme tarjoamaan laajasti ja yhtenäisesti vaihtoehtoja markkinointiratkaisuihisi yrityksesi tarpeen mukaan.

Mainoksesi voi näkyä valintasi mukaan esimerkiksi etusivun paraatipaikalla, uutisvirran vierellä tai voit kohdistaa mainontasi näkymään näköislehden välisivuna. Perinteisten banneripaikkojen ohella voit nostaa oman yrityksesi sosiaalisen median julkaisut näkyville Kotoisin täältä -palvelun avulla. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa nopeastikin siihen, mitä palveluitasi tarjoat sivuillamme.

Videoiden huomioarvo on korkea ja niiden käyttö mainonnassa kasvaa.  Verkkojulkaisujemme mainospaikoilla voidaan näyttää myös videoaineistoja. Uutismedian online-videomainonnan aikaansaama lisämyynti ylittää merkittävästi siihen tehdyt panostukset. Videoihin tehtäviä mediapanostuksia kannattaakin kasvattaa.

Matkailumedioidemme uusilla sivuilla tavoitat erilaisia kohderyhmiä kuin perinteisemmän paikallismedian nettisivustoilla. Niitä luetaan laajasti ja ne tavoittavat matkailijat ympäri Suomen. Lehtien verkkopalvelussa voidaan julkaista mainosartikkeleita, joiden avulla voit kertoa tuotteistasi tai palveluistasi enemmän ja voit nostattaa omien sivujesi roolia hakukoneiden rankingissa.

Digitaaliset uutiskanavamme koetaan luotettavana ja kiinnostava tiedonlähteenä. Lehtien verkkopalvelut täydentävät painetun lehden profiilia. Verkkosivujen kautta tavoittaa myös nuorempaa kohderyhmää pitkin päivää ja useissa tilanteissa. Monikanavainen mainonta tuo mainonnalle toistoa, joka kasvattaa sen muistijälkeä.

Kysy lisää mediamyyjältäsi tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä