Hilla Group jatkaa LeviNytin kehittämistä Jaspiksen viitoittamalla tiellä

-Joskus piti pipo päässä jakaa lehtiä, etteivät ihmiset tunnista. Muuten neljän tunnin lehtikierros voi kestää kuusi tuntia, Jaspis Toivonen nauraa.

Revontulenvärisen tukkansa kanssa nainen tunnetaan levikkialueellaan Levillä hyvin. Toivonen on käytännössä yhtä kuin vuonna 2000 perustamansa lehti LeviNyt.

Siltä se eittämättä tuntuu. Niin kuin lapsestaan luopuisi. Jaspis tuli Lappiin ensin Ylläkselle, matkailulehti Kuukkeliin kirjoittavaksi toimittajaksi. Kuukkelin omisti ja sitä päätoimitti silloin Kari Kaulanen.
-Kari sanoi, että jos kirjoitat yhtä paljon kuin höpötät, niin hyvä on, hän muistelee.

Levillä ei vielä silloin matkailulehteä ollut lainkaan. Kaulanen julkaisi muuttaman Levi-Kuukkelin, mutta leviläiset eivät lämmenneet matkailulehdelle, joka oli tehty naapurikunnassa, he halusivat omansa. Kaulanen kannusti Toivosen ottamaan haasteen vastaan.
-Hän toimi minun mentorina ja apuna, Toivonen kiittelee.

Lehden toimintaperiaate ei ole muuttunut juuri alkuajoista. Jaspis tekee itse lähes kaiken myynnistä, juttujen kirjoittamiseen ja lehtien jakamiseen. Vahva läsnäolo alueella jatkuu myös Hilla Groupin omistuksessa. Leville tullaan rekrytoimaan myyjä ja sisällöntuottaja tekemään matkailulehteä. Jaspis työskentelee vuodenvaihteeseen saakka, ja ammentaa tietotaitonsa eteenpäin jatkajille.
​​​​​​​-LeviNytin voima on Levin tiiviissä matkailuyhteisössä, on elintärkeää säilyttää Jaspiksen työ ja lehden asema Levin ykkösmediana, Hilla Groupin Lapin sisältöjohtaja Jonna Nikumaa sanoo.

Hilla Group omistaa myös Kittilälehden. Toimituksille haetaan parhaillaan kiivaasti yhteistä toimitilaa Leviltä, synergiaetua löytyy varmasti myös sisällöstä ja muustakin tekemisestä, vaikka kohdeyleisö onkin hyvin erilainen.

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä