Natiivimainonta

Herätä asiakkaiden aito mielenkiinto tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan kertomalla niistä kiinnostavaa tietoa tai anna asiakkaidesi kertoa heidän kokemuksiaan.

Natiivimainonta on usein tehokkaampaa mielikuvavaikuttamista kuin perinteisemmät mainosmuodot, koska se antaa lukijalle mielenkiintoista tietoa. Hyödyllisen tiedon jakamisen kautta sisältö luo positiivista mielikuvaa brändistä ja vahvistaa asiakkaiden luottamusta mainostajaan.

Uutismedioiden kanavat tarjoavat luotettavan ja arvostetun ympäristön, jossa sisältösi voi resonoida tehokkaasti saavuttaen laajan ja usein hyvin sitoutuneen yleisön. Natiiviartikkeleissa käy aina selvästi kuitenkin ilmi, että kyseessä on mainos ja artikkelin alussa näkyy mainostajan nimi.

Millaista asiantuntijuutta sinulla on? Millaisia kokemuksia asiakkaillesi on tuotteistasi tai palveluistasi? Mitä sinä voisit antaa vinkkejä meille kenelle tahansa tavalliseen arkeen?

Kun tarjoat tietojasi kaikkien käyttöön, asiakkaat näkevät sinut asiantuntijuutesi alallasi. Tämä taasen lisää luotettavuuttasi sekä asiakkaiden kiinnostavuutta tuotteiden ja palveluitesi ostamiseen.

Omien asiakkaidesi tarinat tai työntekijäsi kertomukset ovat useissa tapauksista myös erinomaisia sisältömarkkinoinnin lähtökohtia. Kukapa meistä ei haluaisi lukea aiempien asiakkaiden kokemuksia, kun miettii jotain vähänkään suurempaa hankintaa. Tai työntekijöiden tarinoita työpaikasta, jos miettii, että hakisitko uudelle työnantajalle töihin.

Verkkosivuilla julkaistuna parhaimmillaan sisältö leviää linkityksien kautta eri nettisivustoilla laajemminkin. Natiivimainonta auttaa myös omien nettisivujesi Google-hakukonenäkyvyyttä.

Julkaisemme mainosartikkeleita näillä sivustoilla:
www.enontekionsanomat.fi
www.haapavesi-lehti.fI
www.inarilainen.fi
www.kalajokiseutu.fi
www.kalajokilaakso.fi
www.kittilalehti.fi
www.kotilappi.fi
www.kuhmolainen.fi
www.lestijoki.fi
www.levinyt.fi
www.luoteis-lappi.fi
www.meantornionlaakso.fi
www.nivala-lehti.fi
www.perhonjokilaakso.fi
www.pietarsaarensanomat.fi
www.saariselansanomat.fi
www.sompio.fi
www.sotkamo-lehti.fi
www.yla-kainuu.fi
www.kainuunsanomat.fi
www.keskipohjanmaa.fi

Mainosartikkelit verkossa

Uutismedioidemme verkkosivuilla julkaistu mainosartikkeli näkyy ensin muutamien päivien ajan pääuutisvirrassa ja jää sen jälkeen näkyviin kaupallinen yhteistyö -osioon. Näin se näkyy tiiviisti sivuillamme uutisia seuraaville. Natiiveissa tulee näkyä, että kyseessä on mainos, eikä journalistinen julkaisu.

Artikkelissa on mielellään vähintään yksi vaakakuva, voi olla useampiakin. Linkkejä voi olla useita. Tekstin lomaan voidaan sijoittaa myös videoita.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Hopea Palvelut kasvatti tunnettuuttaan monikanavaisilla markkinointiratkaisuillaan

Hopea Palvelut Oy:n kumppanuus Hilla Groupin kanssa ja yhdessä luotu monikanavainen markkinointistrategia ovat vauhdittaneet yrityksen kasvua ja tunnettuutta Tornion alueella. Lue, millä välineillä tavoitimme haluttuja mainonnan kohderyhmiä printti- ja digikanavissa ja miten tehokasta ja kätevää yhden luukun -periaate on Hopea Palvelut Oy:lle ollut.
3 min Lue lisää