Viisi syytä, miksi digitaalinen ulkomainonta on niin toimivaa

Digitaalinen ulkomainonta on muuttanut tapaamme nähdä ja kokea mainontaa. Se tarjoaa dynaamisen ja joustavan tavan tavoittaa kuluttajia suoraan heidän arkiympäristössään. Hillan digiscreenit avaavat uusia ovia monikanavaiseen mainontaan ja tuovat brändisi esiin innovatiivisella ja mieleenpainuvalla tavalla.

Tässä viisi syytä, miksi digitaalinen ulkomainonta erottuu ja miksi se on erityisen tehokas markkinointikampanjoillesi:

1. Reaaliaikainen näkyvyys ja joustavuus

Digitaalinen ulkomainonta mahdollistaa mainostesi näkymisen välittömästi aktivoinnin jälkeen, tarjoten vertaansa vailla olevaa reaaliaikaista näkyvyyttä. Hillan vuosisopimusasiakkaana voit päivittää mainoksesi sisältöä, mikä mahdollistaa viestisi muokkaamisen tai kohdentamisen erityisesti halutulle yleisölle juuri oikealla hetkellä.

2. Täsmällinen kohdentaminen

Digitaalinen ulkomainonta mahdollistaa mainostesi tarkan kohdentamisen sijainnin perusteella.  Kohdennetut viestit varmistavat, että mainoksesi tavoittavat juuri ne kuluttajat, jotka todennäköisimmin ovat kiinnostuneita tarjonnastasi.

3. Houkuttelevuus ja mieleenpainuvuus

Käyttämällä kirkkaita, värikkäitä ja dynaamisia sisältöjä, digitaalinen ulkomainonta kiinnittää katsojien huomion tehokkaasti. Innovatiivinen ja luova sisältö varmistaa, että viestisi jää katsojien mieleen.

4. Jatkuva läsnäolo

Digitaaliset ulkomainostaulut toimivat ympäri vuorokauden, tarjoten brändillesi jatkuvan näkyvyyden. Tämä mahdollistaa mainostesi esittämisen myös iltaisin ja öisin, kun monet muut mainosmuodot eivät ole näkyvissä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tavoittaa yleisösi silloin, kun he ovat ehkä vähemmän kiireisiä ja vastaanottavaisempia viestillesi.

5. Laaja tavoittavuus ja vaikea ohitettavuus

Toisin kuin monet muut mainosmuodot, digitaalinen ulkomainonta tavoittaa kuluttajat siellä, missä he liikkuvat – oli se sitten kaupungin keskusta, liikennevalot tai ostoskeskukset. Tämä tekee siitä tehokkaan tavan tavoittaa laajat yleisöt, jotka eivät välttämättä ole tavoitettavissa perinteisten mediakanavien kautta.


Hillan digiscreenit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää digitaalisen ulkomainonnan edut. Meidän avullamme voit toteuttaa monikanavaista mainontaa, joka tavoittaa ja koskettaa vaikuttavasti kohderyhmääsi.

Kysy meiltä, kuinka Hillan digitaaliset ulkomainostaulut voivat muuttaa brändisi näkyvyyttä ja viestiä tehokkaasti ja mieleenpainuvasti.

Tee vuosisopimus Hillan ulkomainostauluihin myyjämme kanssa >

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Haluaisitko saada mainoksesi näkymään ulkomainostauluihimme ja päästä itse muokkaamaan mitä mainosta kulloinkin esitetään?

Ole yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake, niin kerromme lisää.

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä