Löydä tulevat opiskelijat: Vahvista näkymistäsi luotettavan sisällön matkassa

Mainonta on olennainen osa oppilaitosten strategiaa uusien opiskelijoiden ja heidän perheidensä tavoittamisessa. Hillan mediakanavat yhdistävät perinteisen printtimainonnan ja digitaalisen maailman mahdollisuudet tarjoten ainutlaatuisia etuja. Tuore oppilaitosten mainonnan huomioarvotutkimuksemme osoittaa, että Hillan printtimainonta herättää merkittävää kiinnostusta kohderyhmässä laajan yleisön tavoittamisen lisäksi. Lukijamme kokevat oppilaitosten mainonnan hyödylliseksi ja tietoa antavaksi.

Miksi Hillan kanavat ovat tehokas valinta oppilaitosten mainonnalle?

Korkea huomioarvo ja kiinnostuksen herättäminen

Tutkimuksemme mukaan 93 % vastaajista huomasi mainokset, ja yli kolmannes koki kuuluvansa mainosten kohderyhmään. Tämä osoittaa Hillan kanavien kyvyn herättää huomiota ja kiinnostusta, mikä on elintärkeää oppilaitosten mainonnalle. Kohderyhmään kuuluvista 95 % koki mainosten kasvattaneen kiinnostusta oppilaitoksia kohtaan.

Laajan yleisön tavoittaminen

60 % vastaajista piti mainontaa ajankohtaisena itselleen tai läheisilleen. Tämä korostaa printtimainonnan kykyä tavoittaa opiskelupolkua miettivien lisäksi myös heitä, jotka vaikuttavat opiskelupaikkojen valintaan.

Alueellisen mainonnan merkitys

Lukijamme arvostavat alueellisten oppilaitosten mainontaa, mikä vahvistaa paikallisuutta ja kannustaa tutustumaan koulutusmahdollisuuksiin. Hillan luotettavat mediat tarjoavat ihanteellisen alustan alueellisesti kohdennetulle mainonnalle.

Digitaalisen näkyvyyden mahdollisuudet

Digitaalinen läsnäolomme mahdollistaa oppilaitosten tavoittaa potentiaaliset opiskelijat verkossa tehokkaasti. Hillan digitaalinen läsnäolo tarjoaa oppilaitoksille mahdollisuuksia tavoittaa potentiaaliset opiskelijat verkossa. Natiivimainonta, bannerimainonta ja ulkomainonta ovat kaikki tehokkaita keinoja lisätä näkyvyyttä ja kiinnostusta. Natiivimainonta Hillan verkkosivuilla tarjoaa mahdollisuuden esitellä oppilaitosten tarjontaa luontevasti ja kiinnostavasti, kun taas bannerimainonta tarjoaa suoraviivaisen tavan saavuttaa näkyvyyttä verkossa. Molemmat kanavat ohjaavat liikennettä oppilaitosten omille sivuille lisäten hakijoiden määrää.

Hillan tarjoama ulkomainonta laajentaa oppilaitosten näkyvyyttä perinteisen median ulkopuolelle sinne missä ihmiset liikkuvat. Yhdistämällä eri mainoskanavat luomme monikanavaisen lähestymistavan, joka maksimoi vaikuttavuuden.

Hillan mediakanavat – printistä digitaaliseen ja ulkomainontaan – luovat oppilaitoksille monipuoliset puitteet tavoittaa ja vaikuttaa kohderyhmään tehokkaasti. Oikeilla kanavavalinnoilla saadaan lisäarvoa oppilaitosten markkinointiponnistuksiin, rakennetaan tunnettuutta ja houkutellaan uusia opiskelijoita.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä