Hilla Groupin julkaisut tavoittavat 346 500 lukijaa viikoittain

Kansallisen mediatutkimuksen (KMT) mukaan Hilla Groupin julkaisut tavoittavat viikoittain yhteensä 346 500 lukijaa. Huomionarvoista on, että Hillan lukijat seuraavat useampaa kuin yhtä Hillan mediaa. Kaikkien Hillan julkaisujen yhteenlaskettu tavoittavuusluku on 600 000.     

Maakuntalehdet Keskipohjanmaa ja Kainuun Sanomat ja niiden digitaaliset ulottuvuudet tavoittavat omilla alueillaan kattavasti. Keskipohjanmaata lukee viikoittain 119 700 lukijaa ja Kainuun Sanomia 84 300 lukijaa. Kuluttajat valitsevat entistä useammin käyttöliittymäksi julkaisun digitaalisen version ja lukevat sitä mobiililaitteilla. Keskipohjanmaan digiä lukee 101 600 lukijaa ja Kainuun Sanomia 68 4700.

Hillan kaikkien julkaisujen digitaaliset kanavat tavoittavat viikoittain yhteensä 211 500 lukijaa.  Printtien tavoittavuudet ovat edelleen korkeat ja niiden lukeminen on keskittynyttä. Hillan painettuja julkaisuja lukee 249 300 lukijaa viikoittain. Erityisesti paikallis- ja kaupunkilehtien lukijat lukevat printtiä, mutta sielläkin digitaalisten kanavien käyttö on merkittävää.

– Tavoittavuutemme digikanavissa kasvaa nopeasti. Emme kuitenkaan tavoittele mitä tahansa kasvua, millä hinnalla hyvänsä, vaan meille tärkeää on tavoittaa juuri omien alueidemme lukijat. Keskitymme sellaiseen journalismiin, joka palvelee ja koukuttaa ydinalueillamme. Tässä on selvästi onnistuttu, sanoo Hillan julkaisujen sisältöjohtaja Inka Partanen.

Kansallisen mediatutkimuksen tilaajana on MediaAuditFinland ja sen toteuttaa Kantar Media Finland. Tutkimuksesta saadaan valtakunnallisesti julkaisujen valuuttana käytetyn lukijamäärän lisäksi tietoa lukijarakenteesta, yleistä tietoa median käytöstä, vastaajien ostoaikeista ja kiinnostuksen kohteista.

Pysy kuulolla! Julkaisemme lähipäivien aikana tarkempaa tietoa julkaisujemme tavoittavuuksista ja yleisöistä.

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä