Suomen ensimmäiset digitaaliset pylväsmainostaulut Hiekkasärkille – Hilla laajentaa ulkomainosverkostoaan

Kalajoen Hiekkasärkillä otetaan käyttöön kuusi uutta digitaalista pylväsmainostaulua. Ensimmäisenä toimijana Suomessa pystymme siten tarjoamaan aivan uudenlaista näkyvyyttä muuttamalla perinteiset tutut mediapinnat etähallittaviksi ja nykyaikaisiksi.

Taulut sijoittuvat Hiekkasärkkien keskeisimmille kulkureiteille, ja ne tavoittavat alueen tuhannet matkailijat juuri silloin, kun he ovat miettimässä lomansa aktiviteetteja tai vaikkapa päivän ruokailua. Hiekkasärkille matkustetaan kaikkialta kotimaasta ja ulkomailta, ja taulujen kautta voidaan kertoa myös laajemmin lähiseudun tarjonnasta.

Digitaalisella pylväsmainonnalla on useita etuja:

  1. Näkyvyys ja sijainti: mainosnäytöt sijoitetaan Särkkien keskeisimmille paikoille, joten niissä voidaan tarjota huomattava näkyvyys. Ne ovat hyvin havaittavissa, mikä auttaa mainostajaa tavoittamaan helposti lomatunnelmissa olevan yleisön.
  2. Vaikuttavuus: Digitaaliset pylväsmainokset ovat huomiota herättäviä. Niillä on kyky erottua ympäristöstään ja herättää katsojan huomio. Tämä mahdollistaa tehokkaan viestin välittämisen ja auttaa mainostajaa erottumaan.
  3. Sisällön muokattavuus: Mainossisältöjä voidaan muokata ja päivittää tarvittaessa. Uusien mainosten luominen tai olemassa olevien muokkaaminen on ketterää verrattuna staattisiin mainoksiin. Voit päivittää aineistoa aina halutessasi ja houkutella loman vietossa olevat ihmiset luoksesi nopeillakin tarjouksilla. Voit hyödyntää ajankohtaisia tarjouksia, tapahtumia tai kampanjoita mainoksessasi. Mainos on aina ajan tasalla.
  4. Mainosten huomioarvo: Ostamalla mainosnäyttöjä useampaan tauluun vahvistat viestiä ja varmistat mainoksen huomioarvon.

Meillä on vankka oma tauluverkosto, ja kumppanien avulla pystymme tarjoamaan näkyvyyttä satoihin tauluihin, kaukoliikenteen bussinäyttöihin ja Neste-liikenneasemien tankkauspisteille koko Suomen laajuisesti. Voit mainostaa esimerkiksi pylväsnäytöissä Kalajoen Hiekkasärkillä, tienvarsinäytöillä Vuokatissa tai pikavuoroliikenteen busseissa Lapin alueella. Lue lisää >

Oma paikallinen myyjäsi osaa auttaa sinua mainontasi suunnittelussa ja saavuttamaan ulkomainonnalla parhaan mahdollisen edun. Kysy lisää!

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä