Keskipohjanmaan ja Kainuun Sanomien sisällöt saatavilla jatkossakin joka päivä – paperilehti jaetaan viitenä päivänä viikosta

Painetun Keskipohjanmaan ja Kainuun Sanomien julkaisupäivät muuttuvat 28.5. alkaen. Tällöin sunnuntain ja maanantain paperinen lehti jää pois. Keskipohjanmaa julkaistaan näköislehtenä kuitenkin joka päivä. Päivinä, jolloin lehti ilmestyy vain näköislehtenä suosittelemme mainosten kooksi joko koko sivua tai etusivua. Näköislehtien välisivumainonta on myös erinomainen tapa tavoittaa lukijamme. Kainuun Sanomien näköislehti ilmestyy tiistaista lauantaihin, kuten painettu lehti.

Lauantaina julkaistaan taustoittavaan journalismiin painottuva viikonvaihde, jonka huomioarvo on mainostajan näkökulmasta merkittävä. Viikonvaihdelehteä luetaan koko viikonlopun ajan.

Painetun lehden jakelupäiviä supistetaan, koska paino- ja jakelukustannukset ovat nousseet erittäin rajusti. Lisäksi kuluttajien mediankäyttötavat ovat muuttuneet viime vuosina printistä digiin. Haluamme turvata laajan ja alueellisesti vahvan uutistuotantomme myös tulevaisuudessa. 

Verkkopalvelumme sisältö on runsaampaa ja monipuolisempaa kuin koskaan aiemmin. Äskettäin täysin uudistuneet verkkosivumme ja sovellukset tarjoavat uutta luettavaa joka päivä varhaisesta aamusta myöhäisiltaan. Digissä julkaisuja luetaan pitkin päivää ja useamman kerran päivässä. Verkkopalveluissamme mainoksesi tavoittaa aktiiviset kuluttajat luotetussa ympäristössä. Julkaisujemme digitilausmäärät ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja aktiivisten digikäyttäjien määrä on kasvussa. Hillan julkaisut saavat yli miljoona sivulatausta viikossa.

Mainoksesi voi näkyä valintasi mukaan esimerkiksi etusivun paraatipaikalla, uutisvirran vierellä tai voit kohdistaa mainontasi näkymään näköislehden välisivuna. Perinteisten banneripaikkojen ohella voit nostaa oman yrityksesi sosiaalisen median julkaisut näkyville Kotoisin täältä ‑palvelun avulla. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa nopeastikin siihen, mitä palveluitasi tarjoat sivuillamme.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joilla on ollut mainosvarauksia painettuun lehteen nyt poistuville päiville. Tarjoamme vaihtoehtoisia tapoja tavoittaa kohderyhmät tehokkaasti.

Muutoksesta voit tiedustella lisää omalta mediamyyjältäsi tai olemalla yhteydessä myynti@hillagroup.fi. Painetun Keskipohjanmaan ja Kainuun Sanomien tilaajat ovat saaneet julkaisupäiviin liittyvästä muutoksesta henkilökohtaisen kirjeen. Jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@hillagroup.fi tai puhelimitse 020 750 4469.

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä