Digitaalinen ulkomainonta

Hilla Groupin digitaalinen ulkomainonta tarjoaa näkyvyyttä vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla ja kaupunkien ja taajamien keskustoissa.

Digitaalinen ulkomainonta on tehokasta ja tuo laajan näkyvyyden kampanjallesi. Kampanjasi tavoittaa paikallisten lisäksi myös ohikulkuliikenteen. Ulkomainonnan vaikuttavuus on korkea. Digitaalisissa ulkomainostauluissa mainoksen vaihtuminen lisää huomioarvoa ja kiinnittää tutkitusti paremmin huomion kuin staattiset mainokset.

Mainosaika halutulle aikavälille – yksittäisistä päivistä viikkoihin

2‑puolisten tienvarsitaulujen molemmat näyttöpinnat myydään erikseen. Ulkomainostauluissa mainos on näkyvillä vähintään 5 sekuntia joka minuutti. Halutessasi pidempää näkyvyyttä voit valita myös tuplanäytöt, jolloin mainoksesi on näkyville 10 sekuntia joka minuutti.

Näkyvyysratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme näkyvyysratkaisuja myös vuosisopimusmallilla ns. kelluvana mainosaikana, jolloin asiakas voi käyttää ostamaansa mainosaikasaldoa vapaasti seuraavan 12 kuukauden kuluessa kaikissa Hillan ulkomainostauluissa.

Vuosisopimusasiakkaana pääset itse muokkaamaan ja vaihtamaan aineistoja, jolloin esillä on aina juuri sinun tarpeisiisi sopiva sisältö. Voit siis vaihtaa tauluun ajankohtaisen tarjouksen ja ohjaa näin asiakkaat luoksesi.

Kysy lisää omalta mediamyyjältäsi.

Ulkomainontaa koko Suomeen

Kumppanuusverkosto

Kumppanuusverkostomme kautta tarjoamme näkyvyyttä koko Suomen kattavaan ulkomainosverkostoon aina pääkaupunkiseudulta pohjoiseen Lappiin saakka.

Bussimedia

Bussimedia on ulkomainosmedia, jossa mainonta kohdentuu Suomen paikallis- ja pikavuoroliikenteen bussien matkustajille.

Liikenneasemamedia

Liikenneasemamedia on ulkomainosmedia, jolla tavoitat yleisöjä niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti Nesteen tankkauspisteillä.

Tutustu ulkomainostauluihin

Kemijärvi News

Kemijärvi News on matkailulehti, joka esittelee matkailijoille Kemijärven tarjoamat mahdollisuudet ja luonnon kauneuden. Kemijärvi News toteutetaan yhteistyössä Koti-Lapin ja Kemijärven…

Tavoittavuus: 22 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Kittilälehti

Kittilälehti on nimensä mukaisesti Kittilän oma tilattava paikallislehti. Kerran viikossa ilmestyvä lehti pitää lukijansa ajan tasalla paikallisista uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista ja digitaalinen versio tekee uutisten seuraamisesta joustavaa.

Tavoittavuus: 6 000 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Koti-Lappi

Koti-Lappi on Itä-Lapin alueen kerran viikossa julkaistava, Kemijärvellä, Sallassa, Pelkosenniemellä ja Savukoskella joka kotiin jaettava lehti. Koti-Lapista luetaan pienet ja suuret kotiseudun uutiset.

Tavoittavuus: 13 500 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Kulta-Lapin Kesä

Kulta-Lapin Kesä on matkailulehti, joka esittelee Lapin kesän kauneudet matkailijoille. Lehti ilmestyy kerran vuodessa ja tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa matkailijat Lapin kesäkohteissa.

Tavoittavuus: 25 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

LeviNyt!

LeviNYT! on matkailulehti, joka esittelee Levin tarjoamat elämykset ja aktiviteetit ympäri vuoden. Lehti ilmestyy painettuna 17 kertaa vuodessa, ja se…

Tavoittavuus: 7 000 – 12 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Luoteis-Lappi

Luoteis-Lappi välittää alueen uutiset, tarinat ja tapahtumat suoraan lukijoidensa käsiin Muonion ja Kolarin alueella. Painettu lehti ja sen verkkosivusto sisältävät…

Tavoittavuus: 6 400 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Saariselän Sanomat

Saariselän Sanomat on matkailulehti, joka esittelee Saariselän lähialueiden tapahtumat ja matka- sekä luontokohteet. Lehti ilmestyy 5 kertaa vuodessa, jokaiseen sesonkiin….

Tavoittavuus: 10 000 – 15 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Sompio

Sompio on Sodankylän paikallislehti. Sen avulla lukija pysyy parhaiten perillä Sydän-Lapin ajankohtaisista asioista, ihmisistä ja ilmiöistä. Kerran viikossa ilmestyvä lehti tarjoaa monipuolisesti näkökulmia, tilaa keskustelulle ja haluaa osaltaan tukea alueen elinvoimaisuutta.

Tavoittavuus: 7 000 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Tunturi-Lapin Kesä

Tunturi-Lapin Kesä on matkailulehti, joka keskittyy Tunturi-Lapin alueen kesätarjontaan. Lehti ilmestyy kerran vuodessa ja tarjoaa kattavan tietopaketin kesäkohteista ja aktiviteeteista alueella. Lehti on jaossa alueen keskeisimmissä matkailupaikoissa lehtitelineissä ja se on luettavissa verkossa näköislehtenä veloituksetta. 

Tavoittavuus: 22 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

24 h

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan mainontasi tavoitteet?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme joko soittamalla meille suoraan tai täyttämällä viereinen yhteydenottolomake. Lupaamme olla sinuun yhteydessä työpäivän kuluessa ja keskustella yksilöllisistä mainosratkaisuista, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja tavoitteita.

Älä odota – aloita matkasi menestyksekkääseen mainontaan jo tänään!

Titta Toivanen

Myyntiryhmän päällikkö

+358 40 7511 749

Tarja Kähkönen

Myyntiryhmän päällikkö

+358 50 3789 832

Joachim Kåla

Myyntiryhmän päällikkö

+358 45 1105 132

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.