Digitaalinen ulkomainonta

Hilla Groupin digitaalinen ulkomainonta tarjoaa näkyvyyttä vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla ja kaupunkien ja taajamien keskustoissa.

Digitaalinen ulkomainonta on tehokasta ja tuo laajan näkyvyyden kampanjallesi. Kampanjasi tavoittaa paikallisten lisäksi myös ohikulkuliikenteen. Ulkomainonnan vaikuttavuus on korkea. Digitaalisissa ulkomainostauluissa mainoksen vaihtuminen lisää huomioarvoa ja kiinnittää tutkitusti paremmin huomion kuin staattiset mainokset.

Mainosaika halutulle aikavälille – yksittäisistä päivistä viikkoihin

2‑puolisten tienvarsitaulujen molemmat näyttöpinnat myydään erikseen. Ulkomainostauluissa mainos on näkyvillä vähintään 5 sekuntia joka minuutti. Halutessasi pidempää näkyvyyttä voit valita myös tuplanäytöt, jolloin mainoksesi on näkyville 10 sekuntia joka minuutti.

Näkyvyysratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme näkyvyysratkaisuja myös vuosisopimusmallilla ns. kelluvana mainosaikana, jolloin asiakas voi käyttää ostamaansa mainosaikasaldoa vapaasti seuraavan 12 kuukauden kuluessa kaikissa Hillan ulkomainostauluissa.

Vuosisopimusasiakkaana pääset itse muokkaamaan ja vaihtamaan aineistoja, jolloin esillä on aina juuri sinun tarpeisiisi sopiva sisältö. Voit siis vaihtaa tauluun ajankohtaisen tarjouksen ja ohjaa näin asiakkaat luoksesi.

Kysy lisää omalta mediamyyjältäsi.

Ulkomainontaa koko Suomeen

Kumppanuusverkosto

Kumppanuusverkostomme kautta tarjoamme näkyvyyttä koko Suomen kattavaan ulkomainosverkostoon aina pääkaupunkiseudulta pohjoiseen Lappiin saakka.

Bussimedia

Bussimedia on ulkomainosmedia, jossa mainonta kohdentuu Suomen paikallis- ja pikavuoroliikenteen bussien matkustajille.

Liikenneasemamedia

Liikenneasemamedia on ulkomainosmedia, jolla tavoitat yleisöjä niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti Nesteen tankkauspisteillä.

Tutustu ulkomainostauluihin

Erä-Kainuu

Erä-Kainuu on ainutlaatuinen matkailulehti, joka esittelee Kainuun seikkailut ja luonnon kauneuden matkailijoille. Erä-Kainuu on Suomussalmen, Hyrynsalmen, Kuhmon ja Puolangan alueen…

Tavoittavuus: 20 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Kainuun Sanomat

Kainuun Sanomat, eli “Kainariksi” kutsuttu maakuntalehti tarjoaa kattavan kokonaistavoittavuuden sekä vahvan digitaalisen saatavuuden, mikä tekee lehdestä vahvan kanavan alueen tiedonvälityksessä.

Tavoittavuus: 84 300 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Kesä-Kuhmo

Kesä-Kuhmo tarjoaa kaikille toimijoille viestintäkanavan, josta matkailija, mökkeilijä ja paikallinen saa tiedot Kuhmon tapahtumista ja palveluista printti- ja verkkolehden välityksellä. …

Tavoittavuus: 8 000 kpl painosmäärä

Katso median tiedot

Koti-Kajaani

Koti-Kajaani on kaupunkilehti, joka on Kajaanin alueen ääni. Koti-Kajaani jaetaan kaikkiin talouksiin Kajaanissa sekä lisäksi jakelutelineissä Sotkamossa, Kuhmossa, Paltamolla, Ristijärvellä, Hyrynsalmella, Puolangalla ja Suomussalmella.

Tavoittavuus: 40 000 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Kuhmolainen

Kuhmolainen on paikallislehti, joka tavoittaa lähes kaikki Kuhmon asukkaat. Kahdesti viikossa painettuna julkaistava lehti lukijansa ajan tasalla paikallisista uutisista ja tapahtumista. Digitaalinen versio tekee alueellisten uutisten seuraamisesta joustavaa ja paikkariippumatonta.

Tavoittavuus: 13 500 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Ristijärvi

Ristijärvelle, keskelle Kainuun kauniita maisemia, on tulossa uusi jättinäyttö kesäkuussa 2024. Viitostien varrella oleva taulu tavoittaa pohjoisen suuntaan liikkuvat ihmiset…

Tavoittavuus: 2500 autoa / vrk

Katso median tiedot

Sotkamo – Eevalantien risteys

Taulu tavoittaa vilkkaan työmatkaliikenteen Kajaanin ja Vuokatin välillä, sekä tuhannet alueelle matkustavat lomanviettäjät. Kajaanista Sotkamoa kohti ajettaessa juuri ennen Vuokattiin…

Tavoittavuus: 3 000 autoa / vrk

Katso median tiedot

Sotkamo-lehti

Sotkamo-lehti on kahdesti viikossa printtinä julkaistava paikallislehti, jonka verkkoversio tarjoaa tilaajilleen tuoretta paikallista sisältöä joka päivä. Lehti kokoaa yhteen Sotkamon alueen ihmiset, uutiset ja tapahtumat.

Tavoittavuus: 15 700 (KMT 2023)

Katso median tiedot

Ylä-Kainuu

Ylä-Kainuu on paikallislehti, joka kertoo lukijoilleen, mitä heidän lähiympäristössään tapahtuu juuri nyt ja tulevaisuudessa. Kahdesti viikossa julkaistavassa Suomussalmen, Hyrynsalmen ja Puolangan paikallislehdessä äänessä ovat paikalliset ihmiset, tekijät ja yrittäjät.

Tavoittavuus: 15 200 (KMT 2023)

Katso median tiedot

24 h

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan mainontasi tavoitteet?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme joko soittamalla meille suoraan tai täyttämällä viereinen yhteydenottolomake. Lupaamme olla sinuun yhteydessä työpäivän kuluessa ja keskustella yksilöllisistä mainosratkaisuista, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja tavoitteita.

Älä odota – aloita matkasi menestyksekkääseen mainontaan jo tänään!

Titta Toivanen

Myyntiryhmän päällikkö

+358 40 7511 749

Tarja Kähkönen

Myyntiryhmän päällikkö

+358 50 3789 832

Joachim Kåla

Myyntiryhmän päällikkö

+358 45 1105 132

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.