Hyödynnä Black Friday täysimääräisesti – tavoita ostovalmiit asiakkaat Hilla Groupin kanavissa!

Black Friday on vuoden odotetuin ostostapahtuma, jolloin asiakkaat ovat aktiivisesti etsimässä parhaita tarjouksia. Tämä on täydellinen hetki varmistaa, että yrityksesi tarjoukset näkyvät juuri siellä, missä ostajat ovat. Hilla Groupin monipuoliset mainoskanavat tarjoavat tehokkaan tavan tavoittaa laaja yleisö ja maksimoida myyntisi.

Miksi mainostaa Black Friday -tarjouksia?

  1. Laaja näkyvyys: Hilla Group tavoittaa miljoonia suomalaisia eri kanavissa – painetuista lehdistä digitaalisiin näyttöihin. Olipa kohderyhmäsi missä tahansa, meillä on oikea kanava viestisi välittämiseen.
  2. Kohdentaminen: Voimme kohdistaa mainontasi juuri niille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi. Tämä tarkoittaa parempaa osuvuutta ja tehokkaampaa mainontaa.
  3. Monikanavainen lähestymistapa: Hyödynnä painetun ja digitaalisen median yhdistelmä tehostaaksesi näkyvyyttä. Voit valita mainospintoja lehdissämme, verkkosivustoillamme tai vaikkapa bussien diginäytöissä.
  4. Joustava budjetointi: Olipa budjettisi pieni tai suuri, meillä on ratkaisu, joka vastaa tarpeisiisi. Suunnitellaan yhdessä kampanja, joka tuo parhaat mahdolliset tulokset.
  5. Aktiiviset ostajat: Black Friday -aikana asiakkaat ovat valmiita tekemään ostopäätöksiä. Varmista, että he löytävät juuri sinun tarjouksesi meidän kanavissamme.

Älä jää sivuun vuoden suurimmasta ostosviikonlopusta! Varaa mainostilasi ajoissa ja anna meidän auttaa sinua tavoittamaan uudet asiakkaat. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tehokas ja näkyvä kampanja, joka nostaa yrityksesi Black Fridayn voittajien joukkoon!

Varaa mainospaikkasi nyt ja varmista, että yrityksesi näkyy siellä, missä asiakkaat ovat!

Hillan monikanavainen mainonta tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan.

Valitse sinulle sopivin näkyvyyspaketti tai räätälöi oman mediamyyjäsi kanssa. Parhaat mainospaikat varataan ensiksi. (Hintoihin lisätään alv 25,5 % ja valmistettavissa mainoksissa valmistuslisä).

S-paketti:

3D-kuutio 20 000 näyttökertaa + 99 x 88 mm mainospaikka painetussa lehdessä.

3D-kuutio luo korkean näkyvyyden ja herättää huomion ilman, että mainos tuntuu tungettelevalta. Tutustu miltä 3d cube-mainospaikka näyttää mobiililaitteella>

Hinnat alkaen 350,-

M-paketti:

Maksiparaati 20 000 näyttökertaa + neljännessivun mainospaikka painetussa lehdessä (254 x 88 mm).

Maksiparaati-bannereilla on erinomainen näkyvyys, koska ne vievät suuren osan sivun yläosasta, jossa ne kiinnittävät heti käyttäjän huomion. Tämä takaa korkean näkyvyyden ja maksimaalisen brändin esilläolon. Koska banneri näkyy heti sivun latautuessa, se varmistaa, että viesti tavoittaa laajan yleisön, mikä lisää todennäköisyyttä klikkauksiin ja sitoutumiseen.

Hinnat alkaen 700,-

L-paketti:

Midscroll 20 000 näyttökertaa + koko sivun mainospaikka painetussa lehdessä (254 x 365 mm)

Midscroll on erityisen tehokas mobiililaitteilla, sillä se hyödyntää käyttäjän selauskokemusta pysäyttävällä tavalla. Mainos ilmestyy kesken selaamisen, jolloin se saa huomattavaa huomiota ilman, että käyttäjä kokee sen ärsyttävänä. Tutustu miltä midscroll näyttää mobiililaitteella >

Hinnat alkaen 1400,-

Hilla Group – Tehokasta markkinointia menestyksesi tueksi.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä