Digi saavuttaa kokonaan uudet asiakkaat

Hyrynsalmelaisen Camping Vonkan yrittäjä Maija Juntunen kiittelee digitaalisten mainoskanavien tehokkuutta tiedon levittämisessä.

– Hilla Groupin kanavissa ilmoittaminen on ollut minulle luottokanava asiakkaiden hankkimisessa ihan alusta alkaen, yli 20 vuoden ajan. Ensin ilmoittelin vain Ylä-Kainuun paperilehdessä, nykyään useammissa välineissä, Camping Vonkan yrittäjä Maija Juntunen sanoo.

Aluksi Juntunen oli mainostaja-asiakas kukka- ja lahjatavarakaupan tiimoilta, viimeiset kahdeksan vuotta leirintäalueen yrittäjänä. Yhteistyö lehtien mediamyyjien ja mainosvalmistajien kanssa on ollut Juntusen mielestä aina mukavaa ja tuloksellista.

– Kun heidän kanssaan on päässyt kunnolla alkuun, ei osaa olla ilmankaan, Juntunen nauraa.

Mainoksillaan hän on halunnut levittää tietoa palveluistaan ja tavoittaa asiakkaita ympäri Kainuuta ja myös Kainuun ulkopuolelta.

– Toiveenani on ollut eri-ikäiset ja uudet asiakkaat, joita on myös tullut.

Camping Vonkka tarjoaa asiakkailleen karavaanarialueen, telttapaikkoja, mökkejä, ruokailu- ja ravintolapalvelut, karaokea, saunoja sekä tansseja.

– Kun itse tykkään tanssia, niin haluan, että Ylä-Kainuussa on mahdollisuus lavatansseihin. Vonkalla pidetään tanssit kesäaikana joka viikonloppu, ja niissä käy tanssijoita myös ympäryskunnista nyt, kun mainonta on digitaalista.

Maija Juntunen on tehnyt yhteistyötä Hilla Groupin myyntipäällikön, Tiina Inget-Luikun kanssa nyt puolisen vuotta. Naisten kuulumisten vaihto on niin iloista, että sivusta seuraajasta näyttää siltä, kuin naiset olisivat tunteneet aina.

Hilla Groupin myyntipäällikkö Tiina Inget-Luikun ja Maija Juntusen yhdenpito on vaivatonta ja kuulumisten vaihto iloista.

– Tiina on semmoinen päivänpaiste, ja hänellä on ollut esitellä hyviä ratkaisuja minulle ja Camping Vonkalle, Juntunen kiittelee.

Inget-Luikku puolestaan peukuttaa Juntusen rohkeudelle digin haltuun ottamisessa.

– Maijalla on avoin asenne uusien markkinointitapojen kokeilemiseen, ja se on minusta hieno asia. Kun tiedonkulku ja maailma muuttuu, niin kaikki vanhat keinot eivät enää välttämättä toimi mainonnassakaan, Inget-Luikku sanoo.

Digitaalisuuden etuja ovat edullisuus, tulosten todentamisen ja mainonnan kohdentamisen mahdollisuudet. Ne ovat ominaisuuksia, jotka puuttuvat printistä.

Maija Juntunen on vakuuttunut digitaalisista mainoskanavista, sillä ne ovat tuoneet hänelle uusia asiakkaita.

– Tämä digi on ollut minulle hyvä juttu. Tähän mennessä Vonkalle on tehty digimainontaa lehtien sivuilla Tikkerin avulla ja lisäksi tienvarsimainontaa, ja nyt pohdin Tiinan ehdotuksesta Facebookin Kotoisin täältä -tuotetta ja Strosslea, Juntunen kertoo.

– Tikkeri on tapahtumapuolelle älyttömän hyvä ratkaisu. Sen voi kohdentaa tarkasti, ja se nousee sekä tietokoneen että mobiililaitteen näytölle niin, että se huomataan, Inget-Luikku selittää.

Digitaalinen mainonta toimii Tiina Inget-Luikun mukaan kaikilla toimialoilla, mutta erityisesti matkailussa se on osoittanut tehokkuutensa verrattomasti: uusia asiakasryhmiä uusilta alueilta tulee kyllä, kun he vain saavat tiedon käymisen arvoisista kohteista.

– Moni matkailuyrittäjä on tehnyt oikean loikan myynnissä, kun ovat panostaneet digimainontaan. Se on aina edullisempaa ja tavoittaa myös nuoret asiakkaat sekä lomalaiset, jotka eivät ole kotona lukemassa paperilehteä.

Maija Juntunen on huomannut uusien mainoskanavien toimivuuden konkreettisesti siitä, kun mainostamisen jälkeen Camping Vonkan pihaan on kaartanut uusia asiakkaita. Hän on tyytyväinen digitaalisiin ratkaisuihin.

– Minä olen aina sanonut, että kun ei ole muuta pääomaa kuin vilkas mielikuvitus, niin sitä pitää käyttää. Tiinan kanssa kun ideoidaan, niin keksitään aina jotakin uutta, Maija Juntunen virnistää.

Inget-Luikku sanoo, että matkailussa ensimmäinen kerta on tärkein.

– Uudet asiakkaat tulevat varmasti uudestaan, kun näkevät tällaisen hienon paikan, hän rohkaisee.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä