Tuo somepäivitykset laajempaan jakeluun ja luotettavaan ympäristöön

Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, kuinka moni on nähnyt yrityksesi päivityksen somekanavassasi? Tavoittaako viestisi asiakaskuntasi? Kotoisin täältä -palvelumme avulla saat laajemman näkyvyyden somepäivityksillesi helposti, luetussa ja luotetussa ympäristössä – tutun paikallislehden verkkosivuilla.

Maksuton somejulkaisu ei tavoita kaikkia seuraajiasi

Julkaisun tekeminen someen saa meidät helposti tuntemaan, että olemme viestineet asiasta riittävästi. Sosiaalisen median algoritmit määräävät kuitenkin sen, minkä tyyppiset julkaisut näkyvät käyttäjille. Ne pyrkivät tarjoamaan käyttäjille vain niitä sisältöjä, joista käyttäjä on osoittanut olevansa kiinnostunut. Vaikka yrityksellä olisi sosiaalisessa mediassa paljon seuraajia, julkaisut näkyvät vain pienelle osalle heistä, jos käytössä ei ole sosiaalisen median maksettua mainontaa.

Sosiaalinen media on täynnä sisältöä, joten kilpailu orgaanisesta näkyvyydestä on kovaa. Isommilla yrityksillä on usein pienyrityksiä enemmän resursseja toteuttaa markkinointiaan, mikä puolestaan vaikuttaa sisällön näkymiseen. Toisaalta sosiaalisen median postaukset vilahtavat ohi helposti muun sisällön ohella. Kerran uutisvirrassa vilahtanut mainos ei tule uudelleen näkyville ilman, että pitäisi osata tehdä siitä maksettu mainos ja kohdentaa se näkymään useamman kerran.  

Laajempaa näkyvyyttä helposti ja oikealle kohderyhmälle

Sinun ei tarvitse olla digitaalisen mainonnan osaaja, että voit kohdentaa viestisi näkymään laajemmin. Kotoisin täältä on palvelumme, jonka avulla Facebookissa ja Instagramissa tehdyt julkaisut tuodaan lukijoiden ja asiakkaiden nähtäville oman paikallisen lehden nettisivuille. Medioillamme on paljon kiinnostuneita lukijoita ja seuraajia, joten Kotoisin täältä ‑palvelu lisää markkinointisi tehoa. Näyt siellä, mistä asiakkaasi aktiivisesti hakevat paikallista tietoa. Lehden verkkosivujen mainossisältö näkyy aina kaikille lukijoille, joten voit olla varma, että viestisi huomataan.

Kotoisin täältä -palvelu nostaa omalla sosiaalisen median sivulla tekemäsi julkaisut sovitun lehden verkkosivuille lähes reaaliajassa. Päätät itse, mitkä julkaisut nousevat laajempaan jakeluun käyttämällä tunnistetta #kotoisintäältä. Lehtien verkkosivujen mainospaikka näyttää karusellissa sosiaalisen median sisältöjä. Vaihtuva kuva lisää mainoksen huomioarvoa, ja saat ohjattua käyttäjät suoraan omalle sosiaalisen median sivullesi. Tämä auttaa sinua kasvattamaan sivusi seuraajien määrää ja lisäämään tehoa kaikkeen someviestintääsi.

Solmimalla kanssamme sopimuksen Kotoisin täältä -palvelusta saat helposti ja vaivattomasti lisänäkyvyyttä esimerkiksi paikallisille, nopeasti jaettaville tarjouksille. Sinun ei tarvitse suunnitella sisältöä kanavaamme erikseen, riittää että lisäät julkaisuun aihetunnisteen. Tarjouksen vaihtaminen käy näppärästi lisäämällä uuden päivityksen omalle somesivullesi. Palvelussa näkyy aina viimeisin julkaisusi, maksimissaan kaksi viikkoa.

Palvelun raportointityökalu kertoo sinulle jatkossa muun muassa kuinka paljon näyttöjä mainoksesi on saanut, ja paljonko sitä on klikattu.

Tee sopimus palveluun liittymisestä oman mediamyyjäsi kanssa tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella.

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä