Monikanavainen viestintä tuottaa parempia tuloksia

Yrityksen lähtökohtana on saada tuotteelleen kysyntää ja muutettua se myynniksi ja markkinaosuudeksi. Menestyksen takana on mahdollisimman pitkäaikainen, kestävä ja kannattava asiakassuhde. Markkinoinnin tehtävänä on sekä synnyttää tämä suhde, että tukea tätä suhdetta herättämällä asiakkaan kiinnostus tuotteita tai palveluita kohtaan.

Markkinoinnin suunnittelussa etsitään vastauksia siihen, kenelle viestitään ja mihin sillä pyritään. Erilaisia viestintätapoja on runsaasti ja niiden määrä lisääntyy joka hetki. Viestintätavoista ja -kanavista huolimatta on tärkeää huomioida, että kokonaisviestintä on aina samansuuntaista. Monikanavaisessa markkinointiviestinnässä kiinnitetään huomio siihen, että eri tavalla tapahtuvat kommunikaatiot tukevat ja täydentävät toisiaan.

Hillan lehtituotteet tavoittavat viikoittain yli puoli miljoonaa lukijaa ja lehtien verkkosivut keräävät yhteensä lähes miljoona sivulatausta viikossa.

Asiakkaidesi käyttäytymistä ohjaavat henkilökohtaiset ominaisuudet ja ulkopuoliset ärsykkeet. Heillä voi olla valmiiksi tarve tuotteen/palvelun hankkimiseen tai jokin heidän saamansä ärsyke voi synnyttää tarpeen. Normaalisti asiakkaasi vastaanottaa päivittäin tuhansia markkinointiviestejä. Mainos, joka herättää assosiaatioita vastaanottajan muistissa saa aikaan tiedollisia ja tunteellisia muistireaktioita. Kun asiakkaasi näkee toistuvasti saman tuotteen tai yrityksen mainontaa, kasvattaa se hänen tietoisuuttaan yrityksen palveluista. Tavoitteena on aina edistää mainostettavan tuotteen tai palvelun kysyntää.

Monikanavainen viestintä tehostaa viestin perille menoa. Hillan lehtituotteet tavoittavat viikoittain yli puoli miljoonaa lukijaa ja lehtien verkkosivut keräävät yhteensä lähes miljoona sivulatausta viikossa. Markkinointiin saa lisätehoa HIllan ulkomainostauluilla. 11 taulupintaa takaavat tehokkaan näkyvyyden, sillä ne on sijoitettu vilkkaasti liikennöityjen teiden varsille.

Hillan asiantuntijat hallitsevat monikanavaisen viestinnän. Autamme teitä mielellämme kampanjan suunnittelussa. Kysy lisää myynti@hillagroup.fi tai alla olevalla lomakkeella:

24 h

Ota yhteyttä

Yhteydenotot mediamyyntiin sähköpostitse joka arkipäivä klo 8–16 myynti@hillagroup.fi

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös nämä