Aineistolinkki

Lähetämme vahvistetusta mainosvarauksesta sähköpostiisi linkin materiaalien toimittamista varten. Aineistolinkki on aina varauskohtainen ja se on voimassa kampanjan ajan.

Lähetämme vahvistetusta kampanjasta sähköpostiisi aineistolinkin, jonka kautta voit toimittaa mainosmateriaalisi. Linkin avulla mainoksesi kohdistuu suoraan oikeaan tuotteeseen ja pääset varmistumaan aineiston saapumisesta perille.

Painovalmiin aineiston jättäminen:

Sähköpostilinkki avaa sinulle kampanjan varausnäkymän, josta klikkaamalla materiaaliboksissa näkyvää ”lataa valmis ilmoitusaineisto” -painiketta sinulle avautuu näkymä, josta voit ladata painokelpoisen pdf-aineiston omalta laitteeltasi.

Lisättyäsi aineiston saat vahvistuksen sekä sivun alareunaan, että sähköpostiisi (osoitteesta mainosvedos@hillagroup.fi).

Päivittämällä sivun saat näkyville lähettämäsi aineiston esikatselun materiaaliruudussa. Painovalmiissa aineistossa tiedoston sivupohjan koon tulee olla aina mainoksen kokoinen. Mikäli tiedoston sivupohjan koko ei vastaa mainosvarausta, saat sivun alareunaan virheilmoituksen: Kokoristiriita.

Huom! Valmista aineistoa ei muokata lehdessä, vaan se julkaistaan sellaisenaan.

Aineistolinkki ei vanhene, vaan voit tarvittaessa lähettää aineiston uudelleen saman linkin kautta kaksi vuorokautta ennen sovittua julkaisupäivää. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä mediamyyjääsi.


Toimitettuasi aineiston saat vielä sähköpostiisi vahvistusviestin aineiston vastaanotosta.

Valmistettavan aineiston jättäminen:

Sähköpostilinkki avaa sinulle kampanjan varausnäkymän, josta valitset mihin varaukseen haluat liittää aineiston ja tämän jälkeen klikkaamalla materiaaliboksissa näkyvää ”lisää valmistettavan ilmoituksen tiedostot” -painiketta sinulle avautuu näkymä.

Tämä avaa ikkunan, jossa voit ladata tiedostot omalta laitteeltasi.

Valitse kuvatyypiksi ”Asiakaskuvat” ja lisää omat tiedostosi ”valitse tiedosto” -toiminnolla. Lisää tässä kaikki mainokseesi tarvittavat kuvat, tekstitiedostot ja logot.

Valittuasi tiedostot, klikkaa ”Talleta”. Tämä lataa toimittamasi aineistot valmistukseen.

Lisättyäsi aineiston saat vahvistuksen sekä sivun alareunaan, että sähköpostiisi. Voit lisätä kaikki haluamasi aineistot yhdellä kerralla tai lisätä ne yksitellen. Jos haluat poistaa toimittamasi aineiston, voit tehdä sen roska-astia kuvakkeesta.

Hillan mainosvalmistus työstää antamistasi aineistosta valmiin painokelpoisen mainoksen. Saat aina meillä valmistettavasta mainoksesta vedoksen sähköpostiisi. Vedoksen pääsee tarkistamaan sähköpostissa olevasta linkistä.

Tarkista vedos huolella. Vedos avautuu uuteen välilehteen katsottavaksi. Kun mainoksessasi on kaikki kunnossa, klikkaamalla ”Hyväksyn julkaistavaksi”, mainoksesi on valmiina julkaistavaksi. Tarvittaessa voit jättää korjauspyyntösi tekstikenttään ”pyydän seuraavia muutoksia ilmoitukseen”

Kaikki korjaukset tulee jättää portaalin kautta.

Huom! Mikäli vedos on lähetetty useammalle henkilölle, vain yksi voi hyväksyä sen tai lähettää muutoksia. Vedos katsotaan hyväksytyksi, ellemme saa vahvistusta määräaikaan mennessä.