Mainosartikkelit lehdissä

Sisältömarkkinointi painetussa lehdessä tarjoaa yritykselle mahdollisuuden tavoittaa laaja yleisö. Lehdissä mainostaminen voi lisätä luotettavuutta, sillä perinteinen media koetaan uskottavaksi tiedonvälittäjäksi.

Painetun lehden kautta yritys voi myös erottua tarjoten konkreettisen, käsinkosketeltavan yhteyden asiakkaaseen.

Kun puhutaan sisältömarkkinoinnista, voidaan tarkoittaa yleisesti markkinointitarkoituksessa toteutettua sisältöä, niin tekstiä, kuvaa kuin videoita.

Mikä on mainonnan tavoite?
Sisältömarkkinointia pohtiessa kannattaa ihan aluksi miettiä näkymisen tavoitetta: Mitä markkinoinnilla toivotaan? Mikä on näkymisen kärki ja mikä kohderyhmä? Mainosartikkeli sisältää usein potentiaalisten asiakkaiden kannalta sellaista mielenkiintoista tietoa, mikä houkuttelee hankkimaan yrityksen tuotteita tai palveluita.

Ideat sisältömarkkinointiin
Omien asiakkaidesi tarinat tai työntekijäsi kertomukset ovat useissa tapauksista erinomaisia sisältömarkkinoinnin lähtökohtia. Kukapa meistä ei haluaisi lukea aiempien asiakkaiden kokemuksia, kun miettii jotain vähänkään suurempaa hankintaa. Tai työntekijöiden tarinoista työpaikasta, jos mietit, että hakisitko uudelle työnantajalle töihin.

Hyvin usein sisältömarkkinointia toteutetaan sarjana, missä potentiaaliset asiakkaat saavat säännöllisesti hyödyllistä tietoa.

Voimme toteuttaa lehdissämme ilmoituskokonaisuuden valmiista teksti- ja kuvamateriaalista tai voimme toteuttaa teksti- ja kuvasisällön toiveidesi mukaisesti.
Yksi sisältömarkkinoinnin julkaisutapa on toteuttaa siitä lehti-ilmoitus – käytännössä joko puolen sivun tai koko sivun tilassa.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan kohderyhmääsi aidosti kiinnostava sisältömarkkinointikokonaisuus.

24 h

Ota rohkeasti yhteyttä

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siitä, miten voimme tukea sinun mainontasi tavoitteita?

Ole yhteydessä meidän asiantuntevaan tiimiimme soittamalla tai täyttämällä vieressä oleva yhteydenottolomake. Meille on tärkeää, että saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Älä jää miettimään, vaan kysy lisää jo tänään!

Mainosta­ja, kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

Markkinointilupa
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen* mukaisesti.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin